• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarihe göre toplam alma

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 fransizca
Ekdeki dosyada sunmus oldugum gibi 2010 ve 2011 yillarina ait verilerin genel toplamini almak istiyorum.
Ornek dosyada herseyi açikca yazdim yardimci olanlara simdiden tesekkurler.

Ekli dosyalar

2010 ve 2011 yıllarına ait toplamlar

Merhaba arkadaşım ekli dosyada istedğinizi ametörce yaptım umarım işini görür kolay gelsin size

Ekli dosyalar

Yurttas yardimlariniz için tesekkur ederim. Otomatik süzme yapinca formuller çalismiyor degerler 0 oluyor bunu engelleyebilirmiyiz?

Yurttas yardimlariniz için tesekkur ederim. Otomatik süzme yapinca formuller çalismiyor degerler 0 oluyor bunu engelleyebilirmiyiz?

.

Değerler nasıl 0 oluyor? Anlayamadım.

Kayboluyor demek istiyorsunuz herhelde.

O zaman tabloyu 3. satırdan başlayacak şekilde dizayn edin.

.

Hucre içersinde 0 yaziyor, bu problem bendeki excel surumunun fransizca olmasindan kaynaklanabilirmi? Orenk dosya ekte

Ekli dosyalar

ikinci yolladigim ornek dosya sizde normalmi açiliyor? Eger oyle ise bendeki excel surumunden kaynaklanan bir hata var.

Sayin yurttas dusundugum gibi problem excel'in dili ile alakali. Bendeki excel fransizca oldugundan yyyy yerine aaaa yazdigimda problem halloldu.
Ama sa,nirim en iyi çozum sonuclarin ayni sayfada degildi ikinci bir istatistik sayfasi açip orda gosterilmesi. Bu yazdiginiz formulu ikinci bir sayfaya nasil kopyalayabilirim?
Birde bu yazmis oldugunuz formulun acilimini yazabilirmisiniz. Mesela tarih bilgisini nasil aliyor.
Yardimlariniz için simdiden tesekkurler..

Geri