• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarihe göre puantaj oluşturma ve net tutarı toplama

Tam olarak anlaşılması açısından bir tane satırı örnek olarak doldurup gönderebilir misiniz?

Dosyanız ektedir. Daha farklı yollarla da yapılabilir. Bunlardan en basiti ve en hızlısı Özel Tablo oluşturmaktır. Özet Tablo ile hazırlanmış bir versiyonunu da hazırlayınca buraya eklerim.

Not: Excel 2007' ye göre hazırlanmıştır.

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir. Daha farklı yollarla da yapılabilir. Bunlardan en basiti ve en hızlısı Özel Tablo oluşturmaktır. Özet Tablo ile hazırlanmış bir versiyonunu da hazırlayınca buraya eklerim.

Not: Excel 2007' ye göre hazırlanmıştır.
Ufak bir sorun vardı. Düzeldi.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Düzgün bir şekilde AD SOYAD yazılacak mı? Kartal1 gibi rumuzlar mevcut dosyada. Bir de IBAN no yok. Listeye kendiniz mi yazacaksınız yoksa bir sayfadan mı alıp getirecek?

Düzgün bir şekilde AD SOYAD yazılacak mı? Kartal1 gibi rumuzlar mevcut dosyada. Bir de IBAN no yok. Listeye kendiniz mi yazacaksınız yoksa bir sayfadan mı alıp getirecek?
Şimdi dosyayı güncelledim.
1.GÖREV sheetine elden iban noyu giricem.
2.KMAAŞ sheetine görev sheetinde İBAN no yu otomatikman yazacak.
3.Tutar' ı PUANTAJ sheetinden alacak. Yine PUANTAJ sheetinden ADISOYADINI ALARAK KMAAŞ sheetinde Adı Soyadı olarak ayrı ayrı otomatikman yazacak.

Ekli dosyalar

Teşekkürler, emeğine sağlık. Görev sheetinde ufak bir hata var galiba kırmızı ile yazdım 13 no.
GÖREV ADA VE TARİ GÖRE SIRALAMA sheetinde de hata var. Görev tarihi hep 14.03.2011 yazıyor.
GÖREV ADA VE TARİ GÖRE SIRALAMA sheetinde; görev tarihleri 1900 olarak çıkıyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam hiçbir hata görünmüyor. Ayrıca GÖREV sayfasındaki görev tarihleri manuel girilen tarihler.

Ekli dosyalar

Hocam hiçbir hata görünmüyor. Ayrıca GÖREV sayfasındaki görev tarihleri manuel girilen tarihler.

GÖREV sheetinde K13 hücresinde 0 var.O gözüküyor, hata.Haliyle puantaj sheetinde B13 hücresi boş oluyor. Yine puanjtaj sheetinde"net tutar"ın AJ 11- AJ12-AJ13 hücresinde 0 değeri var.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam kaç kişilik istiyorsan söyle ben de ona göre ayarlayayım.

Hocam aslında bir sınırlama yok. Sadece kişi sayısı arttıkça üst satırdaki formülü alt satıra kopyalaman yeterli. 150 kişiye göre kopyaladım ben.

Ekli dosyalar

Hocam aslında bir sınırlama yok. Sadece kişi sayısı arttıkça üst satırdaki formülü alt satıra kopyalaman yeterli. 150 kişiye göre kopyaladım ben.
YAPTIĞINIZ puantaj çok işime yarıyor. çOK SAĞOL.
Dosyaya sheetler ekledim. Burda başka bir formülden kopyaladığım formülü
Kod:
=EĞER(A1="";"";EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA(A1;$M$3:$N$242;2;0));
REVİZE sheetinde B2' ye kopyaladım. Bu formülde B2 hücresinde Uluslararası Baş hakem seçtiğimde K2,M2,N2 hücrelerinde ilgili ünvan ücretlerini alarak otomatikman c2,d2,e2,f2 hücrelerine yazması lazım, Bu formülün çalışabilmesi için yukarıdaki formülü nasıl yapılması lazım.

Ekli dosyalar

Geri