• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarihe Göre otomatik verileri Çekme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unsula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2010
Dil: Türkçe
Merhaba arkadaşlar
Şimdi yapmak istediğim elimde olan 01.01.2014 ile 30.09.2014 kur alış fiyatlarını excele yazdım
daha sonra çalışma bir sütüna herhangi bi tarih yazdığım zaman yanına otomatik olarak yukarıdaki yazdığım kur alışlardan hangi tarihse onu atmasını istiyorum sizce böyle bişey mümkünmü teşekkürler.

Çok teşekkür ederim hocam iyi çalışmalar.

yalnız ben sizin gönderdiğiniz veriyi uzattım bir aylık yaptım mesela
=EĞERHATA(DÜŞEYARA(E2;A2:B21;2;YANLIŞ);"")
sizin formül bu ben uzattım b sütunu uzadığı içinde B32 olarak değiştirdim ancak
Girdiğiniz değer geçerli değil
A kullanıcısı bu hücreye girebilecek sınırlanmış değere sahip diyo sondaki 2 rakamında mı bi değişiklik yapmam gerekiyo acaba

Kolaylık olsun diye E2 hücresine veri doğrulama yapmıştım. Fare E2 hücresindeyken Veri/Veri doğrulamayı seçin Kaynak kısmındaki =$A$2:$A$21 ifadesini kendi tablonuza göre değiştirin.

Teşekkür ederim sadece düşeyara şeklinde değiştirdim formulu işime yaradı
Son olarak çok ihtimal vermiyorum ama :) kutucuk içindeki belirli karakterleri mesela son 5 haneyi çekip otomatik olarak yan kutuya atmak için belli bi formul yok dimi
Örneğin ilk kutucukta 2345 238 var ben yan kutucuğa son 3 haneyi yani 238 i kopyalamak istiyorum veriler çok olduğu için tek tek zamanımı alıyo bu konuda bi kolaylık varmı acaba teşekkür ederim tekrar.

Netten baktım dış kaynaktan veri alma varmış o şekilde yaptım teşekkür ederim tekrar:)

erdal'ın imzasında rahatsız oldum. Neden böyle bir imza kullanıyorsun?

İmzadan neden rahatsız oldunuz, oldukça güzel bir söz. Anlamını araştırsanız böyle düşünmezdiniz.Mevki elde etmek için bilginin yeterli olmayabileceğini anlatıyor. Birilerini tanıyacaksın, paran olacak yada son paragrafı anlamışsınızdır.

Geri