tarih

Excel Vers. ve Dili
xp
arkadaşlar elimde excelde yaptığım basit çek dosyam var. ben bu dosyadan günü gelen çeklerin bu dosyadan silinerek ayrı bir sayfaya yazmak istiyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın recep780,

Ekteki dosyada Menu sayfasının kod bölümünde isteğinize benzer bir durum var, her ne kadar günü gelince otomatik olarak aktarmıyorsa da günü gelen yada ödenen faturaların E sütununa çift tıklayarak Ödemeler sayfasına aktarım sözkonusu,

Umarım işinize yarar

Excel Vers. ve Dili
MAKRO
Herkese Selam

Bende Ayni Olayi İkİ Ker Tiklayinca Sİlİnmeden Aktarmak İstİyordum Yanİ Atsepete Gİbİ BİŞİ Ve Sepettende İstemedİklerİmİ Tamamen Sİlmek İstİyorum BÖyle BİrŞey MÜmkÜnmÜ

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın GUMUSOMUR,

Menu sayfasındaki aşağıdaki kırmızı renkli yazılmış satırları silerseniz sizin dediğiniz olur. Bu satırlar hücreyi temizlemek için kullanılıyor

Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Target.Column <> 5 Then Exit Sub
Sat = ActiveCell.Row

gsat = Sheets("Ödemeler").[A65536].End(3).Row + 1
Sheets("Ödemeler").Cells(gsat, 1) = Cells(Sat, 1)
Sheets("Ödemeler").Cells(gsat, 2) = Cells(Sat, 2)
Sheets("Ödemeler").Cells(gsat, 3) = Cells(Sat, 3)
Range(Cells(Sat, 2), Cells(Sat, 3)).ClearContents
Range(Cells(Sat, 5), Cells(Sat, 5)).ClearContents
End Sub

Excel Vers. ve Dili
MAKRO
Merhaba

TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN Necdet Yesertener BEY.. SİZDEN BİR ÖRNEK RİCA EDEBİLİRMİYİM AT SEPETE OLAYINI İSDEDİKLERİMİ SEPETE EKLEYİP
İSTEMEDEİKLERİMİ SONRADAN İPTAL ETME GİBİ BİR ÖRNEK HAZIRLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...