Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Benzer bir uygulamayı doğum günü hatırlatıcısı olarak revize edebilir miyiz? Şirketimde 20 - 25 çalışan mevcut. Her birisinin doğum gününü kutluyoruz. Günü geldiğinde falancanın doğumgünü şeklinde uyarı veren bir çalışma yapılabilir mi?
@askm
Link aşagıda.Sadece ögrenmek için böyle basit bişey ekledim.
İstedigim şey şu:
Bitiş tarihlerinden tam 20 gün sonra "GETİRMEDİ"yazan yerler eger hala "getirmedi"ise kırmızı olsun.Sonrasında ama orda eğer "getirdi" yazıyorsa program orayı geçsin..İstedigim şey bu.
Açıkçası bitiş tarihi+20 gün için ayrı bir sütun kullanmak istemedim.Şayet onu da yaparsam daha fazla yer kaplamış olacagım.+20 gün makronun içinde olsun istedim.Yani Hem c sütunu hem d sütunu hem de tarihi tarayacak https://dosya.la/download/195b3023fddff6aaceb6a3868e14a755.html
Hocam benimde böyle bir isteğim var ama yazmış olduğunuz kodda anlamadığım bir nokta var benim tarih alanım misal m sütününda Range("q65536") yerine Range("m65536") mı yazmam gerekiyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.