Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar excel işleminde birleştir formülünde f hücresine tarihi tanımladığım zaman ekranda görüldüğü gibi metin şeklinde getiriyor ama tarih sütunlarının içine girip tire (-) işareti ilave edersem sorun kalmıyor. İlgili tarih sütunlarına pratik yoldan tire (-) işaretini nasıl ilave edebilirim.
Ömer bey cevabınız için teşekkür ederim;
Vermiş olduğunuz formülü denediğim zaman ( A sütuna B de bulunan tarih için) formül sonucu 0 (sıfır) çıkmakta.
Benim asıl yapmak istediğim resimde paylaştığım K sütununda bulunan tarihlere tire(-) işareti koymak veya F sütununa uyguladığım birleştir formülündeki tarihin metin şeklinde değil tarih şeklinde gelmesini sağlamak.
Ömer bey tekrar teşekkür ederim yalnız yine olmadı.
Benim F sütunundaki formülüm
=BİRLEŞTİR(D14;H14;" ";E14;K14;C14) formülünde bulunan K14 tarih şeklinde değil metin şeklinde geliyor bunu düzeltemiyorum.
Ömer bey formülü yerleştirmede hata yapmışım şimdi oldu. Yeni formül =BİRLEŞTİR(D14;H14;" ";E14;METNEÇEVİR(K14;"gg.aa.yy");C14) şeklinde sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.