• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih Sorunu

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar merhaba,excelde şöyle bi sorunum var,dosyada yapılan giderler kısmında tarih bölünüde ben otomatik olarak tarih atanmasını istedim.mesela gider kısmına birşey yazdığımda tarih kısmında otomatik olarak bugünün tarihi çıkıyo,fakat şöyle bi sorun avrki bugün a.tığımda tüm tarihler değişmiş 3 gün önce yazdığım şey bile bugünun tarihini almı,bunun için ne yapmam gerekiyo eğer yardımcı olursanız çok ama çok sevinirm,şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
.

Forumda arama yapın. Bu konuda pek çok örnek bulacağınızı sanıyorum.

.

inanın 2 saattir arıyorum birşeyler buldum fakat ne yaparsam yapıyım olmuyum,yine tarih değişiyo.yani bilgisayarın tarihinini birgün sonraya alıyorum ve dosyayı tekrar açtığımda tarih bugunun tarihi olmuş oluyo,lütfen yardım ederseniz çok sevinirim ,acil lazım

Yapılan giderler sayfasında A sütununda değişiklik yapınca o günün tarihin yazacaktır.

Tekrar o satırda bir değişiklik yapmadığınız sürece tarih ilk girildiği şekilde kalacaktır.
ekteki dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim üstad senden bişey daha isteyebilirmiyim biliyorum çok oluyoruma am yapamadım,aşağıdaki sayfaya kodu yapıştırıyorum fakat haat veriyo ve kaydetmiyo,sana zahmet omazsa bunuda yapabilirmisin

Son düzenleme:

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim bişeyler yapmaya çalıştım o kodlarla ama kaydetmemişti sanırım excel makro ayarlarında sorun var,

Tablonuz office 2007 ayarlarında xlsx uzantılıydı, office 2003 ayarlarına çevirdim. Bu yüzden olabilir.

İyi günler dilerim.

Geri