• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih kriterine göre toplam alma

Formülü aşağı çekerek çoğaltın.
Kod:
=TOPLA(EĞER(VERİ!$A$6:$A$16>=S(A6);EĞER(VERİ!$A$6:$A$16<=S(B6);EĞER(VERİ!$B$6:$B$16=C6;EĞER(VERİ!$C$6:$C$16=D6;EĞER(VERİ!$D$6:$D$16=E6;VERİ!$E$6:$E$16;0);0);0);0)))
Not: Formül, dizi formülü olduğundan, Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basmayı unutmayın.

Formülü aşağı çekerek çoğaltın.
Kod:
=TOPLA(EĞER(VERİ!$A$6:$A$16>=S(A6);EĞER(VERİ!$A$6:$A$16<=S(B6);EĞER(VERİ!$B$6:$B$16=C6;EĞER(VERİ!$C$6:$C$16=D6;EĞER(VERİ!$D$6:$D$16=E6;VERİ!$E$6:$E$16;0);0);0);0)))
Not: Formül, dizi formülü olduğundan, Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basmayı unutmayın.
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ancak sanırım formülde bir yanlışlık var yada ben uygulayamadım.
Şöyle :
=TOPLA(EĞER(VERİ!$A$6:$A$16>=S(A7);EĞER(VERİ!$A$6:$A$16<=S(B7);EĞER(VERİ!$B$6:$B$16=C7;EĞER(VERİ!$C$6:$C$16=D7;EĞER(VERİ!$D$6:$D$16=E7;VERİ!$E$6:$E$16;0);0);0);0)))
şeklinde formülü girdiğim halde :
formül sonucu veriyor.
İsterseniz dosyayıda ekleyebilirim.
Selamlar.

Ekli dosyalar

ilginizi cekmedi sanırım arkadasımız uyarı yapmış size formulunu sunarken ;

formulu formul cunuguna kopyalayınız mouseyi orada tutup Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basmayı unutmayın formulunuz de {} butur parantezler kendiliginden oluşacak ve calısacaktır
eki inceleyiniz

Ekli dosyalar

Merhaba
Altarnatif olarak ;
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((VERİ!A6:A16>=A6)*(VERİ!A6:A16<=B6)*(VERİ!B6:B16=C6)*(VERİ!C6:C16=D6)*(VERİ!D6:D16=E6)*(VERİ!E6:E16))

ilginizi cekmedi sanırım arkadasımız uyarı yapmış size formulunu sunarken ;

formulu formul cunuguna kopyalayınız mouseyi orada tutup Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basmayı unutmayın formulunuz de {} butur parantezler kendiliginden oluşacak ve calısacaktır
eki inceleyiniz
Sayın Parametre çok teşekkürler.
Sizin eklediğiniz dosyadan işimi hallettim.
Formülün hata AD şeklinde sonuç verdiğinde dosyayı eklemiştim. Yüklenen dosyaya da görüleceği gibi ctrl shift ve enter tuşlarına basılmıştı. Ancak buna rağmen formül doğru sonucu vermemişti.
Yine de çok sağolun benim işimi sizin yüklediğiniz dosya gördü.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Geri