• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tarih hatırlatma (günü gelen hücreyi boyama yada 1 gün kala)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KeCHi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office professional 2003
Merhabalar..
excelde deney tablosu hazırladım.
bu tabloda farklı günlerde yapılması gereken deneyler ve tarihleri var excelde bu deneylerin günü gelmeden 1 gün önce hücreyi kırmızıya boyamak istiyorum. Bilen arkadaşlar çok acil yardım ederse çok sevinirim..ister burdan ulaşın ister msn den isterseniz msnden söyleyin telefonda anlatın çok acil.

msn:mankafa@hotmail.com

Merhaba;
Bu tür sorularınızı örnek dosya ile desteklerseniz hem daha çeşitli çözüm alırsınız. Hemde örneğiniz kendi uygulamanıza yakın yada aynı olabileceğinden örnek çözümü taşımadaki zorlukları yaşamazsınız.
Eki inceleyin ve kendi uygulamanıza adapte edin.
İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

teşekkür ederim

verdiğiniz dosyayı inceledim ekte excel formatımı yolluyorum.sizin formül sadece sabit kalanı veriyor sanırım bana kalan günleri hergün güncelleyecek ve 2 gün kala atıyorum sarı bir gün kala kırmızı yapacak bi formül lazım teşekkürler

Ekli dosyalar

teşekkür ederim öncelikle..doğru yerlere uygulamışsınız tam anlamıyla hangi formülü nereye yazıyoruz ve nasıl boyuyoruz onu annamadım döküm tarihleri belli kırım tarihleride döküm tarihine 2 gün kala byamaya başlayacak kırım günü siyah olacak örnek bi çalışma hazırlarsanız bende kendi tablolarıma uygularım çünkü çok tablom var bu şekilde ilginize teşekkürler şimdiden..

Son düzenleme:
merhabalar

dediğiniz gibi koşullu biçimlendirme yaptım fakat çalıştıramadım ekte var ona bi bakarsanız sevinirim..2 gün kala 1 gün kala ve o gün için farklı renge boyayacak fakat hücreye girdim çalışmadı

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

soru

merhaba İlk kez bu forumda yer alıyorum.
ekteki dosyadaki gibi bir problemim var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. dosya üzerinde koşullu biçimlendirme yapmam gerekiyor sanıyorum ama bir türlü yapamadım. bugün kırmızı renk olsun. 5 gün öncesine kadar sarı.ondan önceki tüm günler için yan tarafa yazdığım değerler için yeşil renk olsun.
Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba
excel 2003 benzer bir tabloda bana lazım.günü gelen numuneyi hatırlatmasını ve farklı bir renkte göstermesini istiyorum.nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar

Geri