Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda örnek dosyalar buldum bazı dosyaları da tarihi eski olduğu için alamadım. Tarih Girerken Ayraç Kullanmadan Yazabilir miyiz? Formlarda bulduğum örnekler sorunu kısmen çözdü. Yardımcı olabilir misiniz?
Görsel olarak girdiğiniz değer tarih olarak gözüksede işlemlerde bu tarihi klasik tarih formülleri ile parçalayamazsınız. Ek işlevlerle parçalama yapabilirsiniz.
Eğer amacınız bu tarihteki ay bilgisine ulaşmaksa aşağıdaki formülle sonuca gidebilirsiniz.
Sayın korhan bey belirttiğiniz şekilde yaptım daha sonra da birleştir formülü kullanarak tarihi tarih formatında düzenledim. Örnek olması amacıyla dosyayı da ekledim.İlgi ve alakanıza teşekkürler.
Ekli dosyalar
Tarih Girerken Ayraç Kullanmadan Yazma Tarihi Tarih Formatına Dönüştürme.zip
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.