• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih Formatlı Koşullu biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
basic education
Merhaba arkadaşlar, Sitede birazcık baktım fakat bulamadım.
Ben koşullu biçimlendirmede excelde sipariş raporum var. içinde bugünden önce ve sonra tarihler var ben bugünden öncesini boyamasını istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Merhaba,

Basit bir örnek; Koşullu biçimlendirmede formül bölümüne;

=A1<BUGÜN()

Yazıp biçim renk ayarların yaptıktanı sonra istediğiniz olur.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error022040_01.xml</logFileName>
<summary>'\\dbserver\company\TİGER RAPORLAR\PLASMAKS2013\STOK\PM_2013_SİPARİŞ RAPORU.xlsx' dosyasında hata algılandı</summary>
- <removedFeatures summary="Aşağıda kaldırılan özelliklerin listesi verilmiştir:">
<removedFeature>Kaldırılan Özellik: /xl/tables/table1.xml parçasından Otomatik Filtre (Tablo)</removedFeature>
<removedFeature>Kaldırılan Özellik: /xl/tables/table1.xml parçasından Tablo (Tablo)</removedFeature>
</removedFeatures>
</recoveryLog>

Evrak Listesine Kalan Gün Girme

Merhaba Öncelikle,
Benim sorunum şu şekilde;
Ekte yolladığım evrak takip listesinin kalan gün(M5 satırı) bölümüne ilgili evrağın cevabının yazılması için kalan günü girmek istiyorum, örneğin M5 gün satırına 15 gün şeklinde bir rakam yazdıktan sonra her geçen gün otomatik olarak girdiğim gün azalırmı ve azaldığında bana ilgili hücrede veri çubukları ile uyarı verebilir mi?

Ekli dosyalar

ekteki dosyayı incele kardeş

son tarih olarak yazdığını o günün tarihinden çıkarıp sana kalan günü buluyor

Ekli dosyalar

mgurten, kısa bir yardıma daha ihtiyacım var;
L5 e "ok" yazdığımda M5 hücresininde "ok" yazmasını istiyorum, bu konuda yardım edebilir misin?
Birde veri çubuğu tam tersi şekilde işleyebilir mi, yani veri çubuğu gün azaldıkça büyüsün.
Tekrar yardımların için teşekkürler.

M5 hücresindeki formülü aşağıdaki gibi değiştirin.

Kod:
=EĞER(L5="ok";"ok";EĞER(N5<>"";N5-BUGÜN();""))

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için..

Geri