Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Ekli tabloyu bir web sitesinden kopyalayıp yapıştırdım. Lakin D21 hücresinde örneği görüldüğü gibi 5,63 TL olması gereken değeri May.63 olarak yazıyor. Bunu nasıl düzeltebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.
Veriyi almadan önce;
Excel Seçenekleri/Gelişmiş menüsünden "sistem ayırıcılarını kullan" bölümündeki işareti kaldırıp; ondalık bölümüne . (nokta), binlik bölümüne ,(virgül) koyun ve tamam ile işlemi bitirin.
Bu işlemden sonra verileri almayı deneyin. Verileri aldıktan sonra seçeneklerdeki ayırıcıları eski haline döndürürsünüz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.