Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
Ekteki dosyaya bakmanızı rica edeceğim. Basit bir şey var ama göremiyorum. Tarih formatlarınıda kontrol ettim. Hatayı göremedim. Şubat sorgulamasındaki hata ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
İlginç tarafı bütünüyle aynı değer ve biçimler. Fakat değerlerden birini, örneğin "02.02.2019 08:00:00" değerlerinden birini diğer sayfadaki eşdeğerinin üzerine kopyaladığınızda problem o satırda düzeliyor.
Ve Eğer fonksiyonunda deneme yaptım bu iki değeri eşit görmüyor
Ve data sayfasında "02.02.2019 08:00:00" nın bulunduğu hücreye girip enterlayınca yine düzeliyor.
Problemin ince ayrıntısını merak içinde bekliyorum.
Ben de kendimce bir çözüm buldum.
B sütununu komple işaretleyip ctrl+h ile aranana da yeni değere de : işaretini koyup hepsini değiştir dedim.
Ve düzeldi
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.