• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TARİH BULMA

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar kolay gelsin iki tarih arasındaki değerleri secip bu tarihler arasındaki en düşük değerin tarihini O sütundaki hücrelere yazmasını istiyorum .Burada 2018 yılına kadar veri var buraya az bir veriyi ekledim ilk tarih 01/01/2019 yazarsam o tarhten son tarihe kadar olan taraması gerekiyor

Ekli dosyalar

Kendi verilerinizi ekleyeceğiniz için açıklama ekledim dosyaya sıkıntı olursa yazarsınız.

Ekli dosyalar

:)) 4 ve 5 numaralı mesajları dikkate alma bu isteğine uyuyor mu ? Exceldeki 5 ve 6 numaralı satırları gizleyebilirsin, görmek istemiyorsan

Ekli dosyalar

sanırım en alttaki toplamlamların en küçüğünü buluyor ben hersatırın en düşüğünü bulmasını istiyorum o iki tarih arasında

En alttaki toplamları sildim seçtiğiniz tarihler arasındaki verileri küçük büyüğe doğru o sütununda dizilecek. Dener mısınız.

Ekli dosyalar

Burada ise iki tarih arasındaki en düşük tarihi bulur ve o tarihe ait bilgileri sıralar, hangisi işinize gelirse kullanın.

Ekli dosyalar

Förmülleri yapıştıracaksınız, ve sağa doğru çekeceksiniz sabitlemeleri yaptığım için bozulmayacak. İsterseniz Orijinal dosyayı gönderin. Yada takıldığınız yerde yardımcı oluruz

Geri