• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tarih arama buldugunda değeri yapıştırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2003
Benim bir sorunum var.2 sayfa var elimde
istediğim 2 sayfa arasında önce tarihi arayacak tarihi bulup doğruladığında tarihin 4 satır yanındaki rakamı getirip yapıştıracak.düşeyara formülünden sadece rakamı aratıp buldurup getirebiliyorum tarih karşılaştırması yapamadım yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
dosya ekleseniz nereden bileceğiz şimdi bu sonuçu
dur ben bir hacker'lık yapayımda senin pc'deki dosyaları elime geçireyim :):)

sorunuzdan siz bir şey anladınız mı_?
neye göre tarihe bakılacak neye göre rakam'a bakılacak ben hiç bir şey anlamadım. siz sorunuzu çözdürmek istiyorsanız sorunuzu gözden geçirin ve açıklayıcı bilgiler vermelisiniz

formülden biraz çaktım gibi ne yapacağınızı
B3 hücresine
Kod:
=İNDİS('2.HESABI YAPIŞTIRIN'!$J$2:$J$1000;TOPLA.ÇARPIM(KAÇINCI(
'1.HESABI YAPIŞTIRIN'!$K2&$A3;'2.HESABI YAPIŞTIRIN'!$J$2:$J$1000&
'2.HESABI YAPIŞTIRIN'!$F$2:$F$1000;0));1)
bu formülü deneyin

Tablonun en son halini ekledim bakarsanız ne yapmak istediğimi anlatabilirim galiba :)

Dün göndermiş oldugunuz formül olmadı hata veriyor bende olan excel tablosunun en son halini gönderdim yardımcı olurmusunuz lütfen..En son gönderdiğim tabloda ne yapmaya çalıştıgımı anlayacağınıza eminimm.

Merhaba,

Umarım istediğiniz işlemi doğru anlamışımdır. Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

bir sorum daha olacak değer bulamadığında #YOK yazıyor bunu nasıl kaldırabilirim.

Bu sorunumuda çözerseniz eğer benim çalıştıgım şirket otel ve acenta tour düzenliyor sizde antalyadasınız sanırsam ücretsiz bir toura gönderelim sizi :)

Merhaba,

#8 nolu mesajımdaki dosyayı güncelledim. İncelermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri