• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tarih aralığına göre raporlama

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Arkadaş ekli tabloda bir problemim var yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

merhaba
dosyanızın içine biraz bilgi girişi yaparak ekler misiniz.
hiç bir veri yok içinde nasıl olacağına dair bir dosya ekleyin dosyanızı hazırlıyalım.

veri girişi yaptım! şimdiden teşekkür ederim...

yapılan veri girişlerinden verilen iki tarih arasındaki asayiş ve trafik olaylarının icmali çıkartmak istiyoruz

Ekli dosyalar

yapılan veri girişlerinden verilen iki tarih arasındaki asayiş ve trafik olaylarının icmali çıkartmak istiyoruz

merhaba
eki inceler misiniz
formüllerde 10000 satır baz alınmıştır.
siz tarihleri 1/1 tarzında girdiğiniz takdirde herhangi bir sorun olmadan veriler istediğiniz tarih aralığına göre çıkacaktır.

Ekli dosyalar

ihsan bey emeğinize sağlık anca inceledimde yanlışlık var tarih aralığını girdiğimde doğru sonucu vermiyor

onu tam olarak bilmiyorum sizin dosyanızın 52. satırından üstüne çıkamadım o yüzden kontrol edemiyorum

sizleride yorum fakat :redface:

hocam çalışmayı tekrar gönderiyorum daha açıklayıcı yazdım umarım bu sefer sorunumu tam olarak anlatabilmişimdir...

Ekli dosyalar

hocam çalışmayı tekrar gönderiyorum daha açıklayıcı yazdım umarım bu sefer sorunumu tam olarak anlatabilmişimdir...

sizin sakladığınız bu veriler çok mu gizli_?
hep yarım dosya gönderiyorsunuz.
bir de bunu inceleyin.
dediğiniz kayıtlarda üç tane gördüm 19 nereden çıktı bunu anlamadım.

Ekli dosyalar

hocam çok sağolun tam istediğimiz gibi olmuş ancak alt kısımda bulunan trafik icraatları içinde yardımcı olursanız sevinirim

diğer sorunuzu anlamadım biraz daha açıklama yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım

ellerinize sağlık;

tam ihtyacımız olan şey buydu çok sağolun ama küçük bir ricam daha var tablonun sonunda bulunan ve daire içine aldığım trafik icraatları için de bir formül yazarsanız sevinirim ve birde bu formülleri nasıl yazabiliriz bu konuda bize bir kaynak önerebilir misiniz?

tam ihtyacımız olan şey buydu çok sağolun ama küçük bir ricam daha var tablonun sonunda bulunan ve daire içine aldığım trafik icraatları için de bir formül yazarsanız sevinirim ve birde bu formülleri nasıl yazabiliriz bu konuda bize bir kaynak önerebilir misiniz?

ben sorunuzu anlamadım.
formüller için ise excel dershanesi bölümünü inceleyiniz.

çok sağolun;

tam istediğimiz şey buydu, ama sizden küçük bir ricam daha olucak tablonun son kısmında yer alan ve işaretlemiş olduğum trafik icraatları içinde bir formül yazarsanız size minettar kalırım
ve bu formülleri sizi yormaksızın kendimiz yazmak için bize bir kaynak önerebilir misiniz?

Ekli dosyalar

hocam yani girilen tarih aralığındaki trafik olaylarının toplamınıda bulacak bir formül istiyoruz

hocam yani girilen tarih aralığında trafik olayları sayfasındaki kontrol edilen, hatalı sürcü, uygulanan ceza miktarı ve trafikten men edilen araçların toplamlarını bulmak istiyoruz

Geri