• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih aralığı

Hocakm..1 nolu mesaja mı bakayım?? O dosyadaki bilgileri silip tekrardan aktar butonuna bastım mı çalışmıyor ama

Sizin sorunuz aktar butonuylamı ilgili yoksa ilk mesajdaki tarih aralığına göre formülle verilerin sayfada işlem yapması mı?

İlk mesajlarda istediğiniz hazır olan formüle tarih aralığı ilave etmekti bende bunu yaptım. Aktar butonuyla ilgili bir değişiklik yapmadım.

.

Tarih sütunu eklemekle bir sorunum yok hocam..Orası gayet güzel işliyordu.Ben;bölüm sayfaları var ya (Boru bölümü,kaynak bölümü vs..7 adet) "Sayfa1"de "Tezgah Sayfalarına AKTAR" butnuna bastığımda,bu sayfaların A6 hücresindeki tarih aralığına aktarmasını istiyorum..
Mesela sayfa 1'in yıl boyunca yüzlerce satır dolduğunu hesap edin..Şirket benden örneğin 01/01/2010 - 30/06/2010 tarihleri arasındaki tezgah bakım analizlerini istedi..Ben bu bölümlerin A& hücresine 01/01/2010 - 30/06/2010 tarihini girip "Sayfa1"deki Tezgah Sayfalarına AKTAR" butonuna bastığımda sayfalara,"Sayfa1"deki sadece bu tarih arasındaki bilgileri ilgili tezgah bölümü sayfalarına aktarmasını istiyorum..

Bu istediğiniz işlemleri buton kullanmadan eklediğim tablodaki formüller yapıyor. Siz formül yerine makromu kullanmak istiyorsunuz..

.

Hocam benim için hiç mi hiç önemli değil..Yetir ki arzuladığım işlemleri gerçekleştirsin

İki seçenekten biri işinizi görüyorsa, bu söylediğiniz işlemi eklediğim dosyalarda formülle yapılmış hali var. Aktar butonu kullanmanıza gerek yoktur..

.

Hocam dediğim gibi benim işimi görsün de gerisi hiç önemli değil..

Hocam..ben deminden beri yazdıklarınızı anlamadım...Az önce kontrol ettim..Hakikaten tam benim istediğim gibi olmuş..Aktar butonunu hiç kullanmıyorm ve tarihi girdiğim anda o tarihler arasını veriyor..Çok çok teşekkür ederim..Emeğinize sağlık..

Geri