• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tarih aralığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sybex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sybex

Altın Üye
22 Şubat 05 22 Şubat 08 elimde sözleşme başlama ve bitiş tarihi var. ben bu tarih aralığında.
1. sözleşmenin devam edip etmediğini (bu gün itibariyle)
2. sözleşmenin kaç yıl kaç ay ve kaç gün kaldığını bilmek isityorum.

bir kaç sütünda bunları değerlendirebiliriz.. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ediyorum. yardılarınız için şimdiden.....

Umarım İstediğiniz Budur.

G1 e Günün Tarihi giriliyor ilgili tarihlerden Çıkarılıyor.

Sözleşme başlama tarihini dikkate almadan basit bir koşul yazdım, inceleyiniz sayın sybex,

Gerekirse Sözleşme başlama tarihi de kontro edilebilir.

sevgili Rakkas, eğer sözleşme ayrıldı ise yıl ay ve gün ###### gösteriyor. yine de teşekkürler. bi el atarsan sevinirim. sözleşmenin üzerinden kaç gün geçtiğide bilinse iyi olur..

sayın Necdet_Yesertener, sizin örneğiniz çok iyi olmuş, ama galiba gerçekten sözleşmenin kaç gün geçtiği de gelirse çok memnun kalırım. gerçekten ellerinize, yüreğinize sağlık.

değerli Necdet_Yesertener
verdiğiniz örnek yanlış. bir denermisiniz lütfen

Başlama Tarihi Bitiş Tarihi DURUMU KALAN ZAMANI YIL AY GÜN
1 Ocak 05 01.02.2007 Devam Ediyor 2 1 0

bu sonuç çıkıyor..... 10 -11 ay kadar bir zaman kalıyor bitmesine.. ama sizin örneğinizde 2 yıl 1 ay oluyor. ...

Haklısınız Sayın sybex, formülde a ve b sütünluranı kullanmışım, oysa bugün fonksiyonunu kullanmalıydım, alışkanlık kötü bir şey :)

Selamlar,

Sn. Necdet beyin izniyle bir örnek dosya hazırladım umarım işinize yarar.

Sayın COST_CONTROL,

İzin ne demek, tam tersine zenginlik olur, hem soruyu soran hemde bakan kişiler tarafından. Çünkü bir sorunun birden fazla çözümü olabileceği gibi soruna yaklaşım açısı da önemlidir.

Güzel örnek olmuş, kutlarım

Geri