Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben faturaları bilgisayardan yazdırmak istiyorum.Excel ile hücreleri nasıl ayarlayıp fatura kağıdını yazıcıya koyduğumda yazdırabiliirim?
Ekte tarattığım fatura var.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
merhaba ben faturaları bilgisayardan yazdırmak istiyorum.Excel ile hücreleri nasıl ayarlayıp fatura kağıdını yazıcıya koyduğumda yazdırabiliirim?
Ekte tarattığım fatura var.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Excelde resim ekleden faturanı excele ekle sonra satır yuksekliklerini ve satır genişliklerini faturandaki yazılacak kısımlara denk gelecek şekilde genişlet/daralt
excelde görünüm sayfa önizlemeden sayfa genişliklerini ayarla
daha sonra fatura resmini excelden silip mesela yazılmıyacak hücreleri kilitle
Yanlış anlamadıysam faturanın matbu kısmını değilde diğer kısımları excelden yazdırmak istiyorsunuz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.