• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tanımlanan kelimeye göre renklensin

Sn.kuluncak çok teşekkür ederim birde o satırda yer alan diğer hücrelerde o renk olabilirmi? ömer bey dediğimde yeşil renk satırdaki veri içeren hücreleride boyasın...

Merhaba,

Bu sütunda toplam dört koşulunuzmu var. Ayrıca bu sütuna belirttiğiniz dört veriden başka bir değer giriliyormu?

.

Hayır sadece ismiler değişiyor isim değişince otomatik belirli satır ismin rengini alsın

teşekkürler..

emeğinize sağlık bide ben yapabilsem böyle kolay şeyleri :(

Sn.espiyonajl

Eki inceleyiniz. F7:F102 arasına koşullu biçimlendirme uygulanmıştır..

.

Örneğiniz çok güzel elinize sağlık 3 koşulu anladım fakat 4.koşulun rengini nerden ayarladınız.Öğrenmek açısından bir açıklayabilirmisiniz lütfen.Koşullu biçimlendirme de Selman bey yok onun sarı renge dönüşmesi nasıl oluyor.3 koşuldan daha fazla koşulu girmemiz için ne yapmamız gerekiyor.İyi çalışmalar.

Örneğiniz çok güzel elinize sağlık 3 koşulu anladım fakat 4.koşulun rengini nerden ayarladınız.Öğrenmek açısından bir açıklayabilirmisiniz lütfen.Koşullu biçimlendirme de Selman bey yok onun sarı renge dönüşmesi nasıl oluyor.3 koşuldan daha fazla koşulu girmemiz için ne yapmamız gerekiyor.İyi çalışmalar.

Merhaba,

F2:F107 aralığının hücre rengini sarı olarak değiştirdim. Bu şekilde koşula uymayan verilerin rengi değişmeyip hücre rengi olarak kalacaktır..Toplam 4 koşul ve girilen değerler bu koşullardan ibaret olduğu için bu şekilde yaptım. Girilen değerler 4 den fazla olsaydı bu yöntemi uygulayamazdık..

.

Sn.espiyonajl

Merhaba,

F2:F107 aralığının hücre rengini sarı olarak değiştirdim. Bu şekilde koşula uymayan verilerin rengi değişmeyip hücre rengi olarak kalacaktır..Toplam 4 koşul ve girilen değerler bu koşullardan ibaret olduğu için bu şekilde yaptım. Girilen değerler 4 den fazla olsaydı bu yöntemi uygulayamazdık..

.

Açıklamanız için teşekkür ederim.İyi çalışmalar üstadım

Merhaba

Merhaba,

.

üstadım yaptığın örneği anladım fakat şu koşul sayısı 4 den fazla olsaydı nasıl bir yöntem uygulardın birde bunu açıklarsan sevinirim.

4.Koşuldaki sarı renk olayı çok güzel bi fikir...
Pratik zekanızdan dolayı tebrikler...

Geri