Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam Teşkilatlı Tek Sayfa Personel İzin Maaş Avans Takibi Yardım !!
ARkadaşlar ekte bir excel sayfası sundum ve verilerin nasıl işleyeceğini belirttim vakti olan bir abimiz kardeşimiz yarım kalan yerlerini düzelmeye yardımcı olabilirmi acaba rica etsem eksik yerler mevcut
hocam öncelikle elinize sağlık fakat demek istediğim özetler bir sayfada olacak yani veriler arka plan sayfada olacak ben ilk sayfada tıklayıp ön izleme olacak eğer vaktiniz varsa görüşelimmi ücret mukabili halledelim 0534 7145987 whatsapptan görüşelim
Merhaba;
Tabloyu tam tanımlar ve isteklerinizi net belirtirseniz ücretsiz sonuç alırsınız.
Eki inceleyin.
Eksik yada fazla taleplerinizi yazın.
Örn: x sayfasından şu veriyi y sayfasına almak gerek gibi...
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.