• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

takvimi kullanmak istiyorum

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
arkadaşlar merhaba,
ekteki dosyanın takvimini kullanmak istiyorum. başlangıç tarihi sectiğimde a1 hüçresine ve bitiş tarihinide sectiğimde b1 hüçresine tarihin gelmesini istiyorum ,bir diğer sorum da bu user formu (tarihi ) excellin üstüne yapıştırabiliyormuyuz. yardımcı olurmusunuz.

teşekkürler

Ekli dosyalar

arkadaşlar merhaba,
ekteki dosyanın takvimini kullanmak istiyorum. başlangıç tarihi sectiğimde a1 hüçresine ve bitiş tarihinide sectiğimde b1 hüçresine tarihin gelmesini istiyorum ,bir diğer sorum da bu user formu (tarihi ) excellin üstüne yapıştırabiliyormuyuz. yardımcı olurmusunuz.

teşekkürler

Ekli dosyada takvim form hem düğmeden açılıyor hemde mause sağ klık yaparsanız oradada takvim yazısını tıklayıp açabilirsiniz.

Hücreleri ok tuşlarıyla gezinin ve aktif hücrede örnek olarak A1 hücresindeyken takvim formda hücreye yaz seçenek düğmesini tıkla ve form üzerinde herhangibir tarihi tıkla

Ekli dosyalar

• test.xls
    test.xls
    155.5 KB · Görüntüleme: 99
merhaba arkadaşlar,
hazırlamış olduğum tablodaki tarih (AA41)alanına tıklandığında açılıp ilgili tarih hücresine seçilen tarihi girecek ve seçim bittiğinde takvim görüntüsü kapanacak bir çalışma istiyorum .yardımcı olabilecek varsa memnun olurum arkadaşlar.
yani
tarih yazılması gereken hücreye (AA41) tıkla
açılan takvimden istediğin tarihi seç
seçilen tarih otomatik olarak hücreye yazılsın
seçim ile birlikte takvim otomatik kapansın

istediğim işlem bu
saygılar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
hazırlamış olduğum tablodaki tarih (AA41)alanına tıklandığında açılıp ilgili tarih hücresine seçilen tarihi girecek ve seçim bittiğinde takvim görüntüsü kapanacak bir çalışma istiyorum .yardımcı olabilecek varsa memnun olurum arkadaşlar.
yani
tarih yazılması gereken hücreye (AA41) tıkla
açılan takvimden istediğin tarihi seç
seçilen tarih otomatik olarak hücreye yazılsın
seçim ile birlikte takvim otomatik kapansın

istediğim işlem bu
saygılar

Aşağıdaki linkdeki sayfa7 deki sarı renkli (hücre) bölümlere çift tıklayınca söylediğiniz işlemi yapıyor bir inceleyin.

http://www.excel.web.tr/f14/takv-m-resmi-ve-dini-tatil-gunlerini-gosteriyor-t74563.html

benim form üzerinde uygulamayı başaramadım
uygulayabilen varsa AA41 hücresine istediğim takvim özelliğini ekleyebilirmi acaba

Geri