• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Takvim Ekleyemiyorum

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var ben bir dosya hazırlıyorum bu dosyayada bir sütundaki tüm kutucuklara takvim eklemek istiyorum ayni ms project te start date kısmındaki kutucuklara tıklayınca yannda küçük bir takvim belirip burdan seçim yapmamız gibi birşey yapmak istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen çok acil şuan çok ihtiyacım var... (ingilizce 2007 kullanıyorum)

Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var ben bir dosya hazırlıyorum bu dosyayada bir sütundaki tüm kutucuklara takvim eklemek istiyorum ayni ms project te start date kısmındaki kutucuklara tıklayınca yannda küçük bir takvim belirip burdan seçim yapmamız gibi birşey yapmak istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen çok acil şuan çok ihtiyacım var... (ingilizce 2007 kullanıyorum)
Merhaba
#İnceleyin lütfen

Renlendirilmiş gücre aralığında Double Click yaptığınızda takvim açılacaktır.

yapmayı denedim ama ben tam olarak yapamadım macroda bunu çünkü alt+f11den sonra user form u açıyorum ordan toolbax a sağ tıklayıp additional control diyorum ama içinde calender control ü bulamıyorum o yüzden seçip yapamıyorum eğer biliyorsanız tam olarak nasıl yapmalıyım söyleyebilirmisini...

Sayın Black Lord gönderdiğiniz eke baktım ama içinde takvimi içeren birşey yoktu comboboxlar vardı fakat onlarında içleri boştu...

takvim çıkıyor ama aylara ait günlerin rakamları gözükmüyor.

merhaba arkadaşın dediği gibi sütunun içine girildiğinde tarih görünmüyor.
Merhaba
Olası soun;
Makro seviyesi yüksek olduğu için olabilir seviyenizi orta ve düşük yaparak deneyin,
Hücreye çift tıklamada takvim çıkıyor tekrar denediğimde.

Geri