• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tabloyu arşive kaydetme ve geri getirme

Katılım
15 Temmuz 2012
Mesajlar
2,802
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2021 TR 64 Bit
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.

Ekte gönderdiğim excel sayfamda haftalık olarak istatistik bilgileri yapıp çıkartıyorum.

Benim yapmak istediğim sayfamdaki tabloyu komple ARŞİV sayfasına kaydetmek ve lazım olduğu zaman istediğim haftayı tabloya geri getirmek istiyorum.

Forumda araştırdım ancak böyle bir çalışma bulamadım, kaydet ve aktar ile ilgili kodlarla yapmaya çalıştım, çalışmam tablo olduğu için yapamadım.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

http://s6.dosya.tc/server5/0e9ftx/Ornek.xls.html
 

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

Sayın Muygun ilginiz için çokmu çok teşekkür ediyorum.

Benim göndermiş olduğum Sayfa1'de bulunan tablodaki MALZEME ADI yazılı B sütunundaki veriler standart olarak toplam 59 tanedir, ben bu tabloyu haftalık olarak hazırladığım için sizin göndermiş olduğunuz sayfadaki B sütunundaki tarihe gerek yoktu, başlıkta yazılı bulunan 01.01.2016 - 10.01.2016 TARİHLERİ ARASI TABLO bilgiyi yukarı aşağı butonundan değiştiriyorum.

Verilerin geri getirilmesi L2 hücresindeki hafta rakamına göre getirilebilir mi?
 
Merhaba;
Zannedersem kayıtlı bir haftayı çağırarak üzerinde değişiklik yapıyor ve tekrar kaydediyorsunuz.
Birde bu eki deneyin.
İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

Sayın Muygun ellerinize sağlık çok teşekkür ediyorum, çok süper oldu.

Küçük bir sorun var, Sayfa1'in B sütunundaki verileri arşive atsın ancak B sütununu arşivden geri getirmese, bu şekilde olursa çok güzel olacak.
Çünkü B sütunundaki veriler sabit veriler, yukarı aşağı butonla 2.hafta veya 3.hafta şeklinde değiştirdiğimde B sütunundaki veriler siliniyor.

Ayrıca başka haftaya ait bilgileri geri getirip üzerinde düzeltme yapıp tekrar kaydet dediğimde ARŞİV sayfasının en alt satırına ekleme yapıyor. Aynı haftaya ait bilgiler ARŞİV sayfasında aynı bilgilerin üzerine yazması gerekir.

Yazmış olduğunuz kod içerisinde değişiklik yapmaya çalıştım, kod'dan fazla anlamadığım için başaramadım.
 
Son düzenleme:
Merhaba;
Bence çok sağlıklı olmadı gibi ama isteğiniz buysa eki deneyin.
İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

Sayın Muygun şimdi daha güzel oldu.

Bir küçük sorun daha kaldı, bu da düzelirse valla süper olacak.

Başka haftaya ait bilgileri geri getirip üzerinde düzeltme yapıp tekrar kaydet dediğimde ARŞİV sayfasının en alt satırına ekleme yapıyor. Aynı haftaya ait bilgiler ARŞİV sayfasında aynı bilgilerin üzerine yazmasını istiyorum.
 
Dosyanda zararlı bir şeyler olduğuna dair antivirüs alarmı geldi ve dosya da korumalı olarak açıldı.
 
Sayın Muygun şimdi daha güzel oldu.

Bir küçük sorun daha kaldı, bu da düzelirse valla süper olacak.

Başka haftaya ait bilgileri geri getirip üzerinde düzeltme yapıp tekrar kaydet dediğimde ARŞİV sayfasının en alt satırına ekleme yapıyor. Aynı haftaya ait bilgiler ARŞİV sayfasında aynı bilgilerin üzerine yazmasını istiyorum.

Merhaba;
O halde bu eki deneyin.
İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

Sayın muygun günaydın hayırlı çalışmalar.

Sayfadaki Kaydet butonundaki kodlar süper çalışıyor elinize sağlık.

Yukarı aşağı butonuna basıp ARŞİV'deki bilgilerden istediğim hafta olan örneğin 2.haftayı yukarı aşağı butonla getir dediğimde, ARŞİV'deki bilgiler C61 ile C 69 arasına geliyor. Yukarı aşağı butonu yukarı tuşuna baştığımda bu seferde C2 ile J2 arasındaki başlıkları siliyor ve ARŞİV sayfasındaki C61 hücresindeki (2.haftaya ait bilgi) bilgiyi Sayfa1'deki C60 hücresine getiriyor, bunlar düzeltilirse valla süper olacak, ilginiz için çok teşekkür ediyorum.

Yeni sayfayı ekliyorum.
 

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

Sayın Muygun ilginiz için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun tam istediğim gibi oldu.

Hakkınızı helal edin, sizi yorduk. Hayırlı çalışmalar.
 
Geri
Üst