• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tabloyu anasayfada uygulama

Excel Vers. ve Dili
excell 2007
Excelde yazılmış olan aşağıdaki dosyada ana sayfada gözüken bu tablonun butonlu olmak şartıyla aynı sayfada kullanılması için gerekli komutlar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. Daha ayrıntılı anlatayım tablo da görülen düz, dalgalı veya dağlık seçeneklerinden birini seçtiğim zaman diğer değerlerin aynı sayfada silinik yani kullanılamaz olmasını istiyorum daha sonra örneğin düzü seçtikten sonra 1.sınıf, 2.sınıf, 3.sınıf veya diğer seçeneklerden birini seçmeyi daha sonra ise hız değerlerinden iki seçenekten birini seçtikten sonra altındaki değerlerin işlemlerimde kullanılmasını istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler ...

Ekli dosyalar

Selam,
Yardımcı olmak isterim Ancak, Sorunuzdan birşey anlamadım. Anasayfa'nın diğer sayfalarla ilişkisi nedir?.
Siz Anasayfada belirlediğiniz kriterlere göre, diğer sayfanın tablosunu mu görüntülemek istiyorsunuz?

Dosyanızın üzerinde örneklendirme yapabilirseniz daha iyi olacaktır.
İyi çalışmalar.

hayır, dosyadaki iki ayrı tablonunda anasayfada benim yaptığım gibi çok sayfa halinde değilde aynı sayfada uygulanabilir olmasını istiyorum.örneğin sol da yatay olan 3 durumdan (dağlık, düz, dalgalı) birini seçtikten sonra yine aynı sayfada seçtiğim seçeneğe denk gelen satırların aktifken diğer hepsinin pasif yani seçilemez durumda olmasını istiyorum. daha sonra üstteki beş farklı seçenekten (1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf , v.b.) birini seçtiğimde sadece ona ait iki hız değerlerinin altındaki satırların aktif daha sonrada bu iki hız değerinden birini seçtiğim de ise seçilen değerin altındaki değerlerin diğer sayfalarda yapacağım hesaplarda kullanılmasını istiyorum.
İnşallah yeterli bir açıklama olmuştur. ilgilendiğiniz için teşekkürler .

Geri