• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tabloya satır ekleme

Excel Vers. ve Dili
2007
iyi günler şimdi bazı arkadaşların yrdmıyla b kaç bi şeyler yaptım ama çözemdigim bi sorun oluştu ekteki belgenin sayfa 2 kısmında gerekli açılamalar var butonlar degiştirilebilir açıklamya göre testere kesim yazan sayfa uygulanacak sayfa yrdlarınızı beklerim

Ekli dosyalar

Merhaba Metin bey
ekteki dosyayı inceleyiniz
Veri girişi sayfasındaki forum aç butonuna basınız sayfa seçte yandaki ok işaretine bas ekrana gelen sayfa isimlerinden testere kesimi1 üzerini tıkla sonra başlık girişi butonuna bas açılan pencereye başlık gir başlığı eklebutonuna bas sonra veri girişi butonuna bas ilgili yerlere verileri gir veri ekle butonuna bas sonucu izle Userform1 x kapat diğer kalan işlemlerini testere kesimi1 deki butonlar ile yaparsın

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
2 nolu mesajdaki ek dosya güncellendi

Son düzenleme:
2 nolu mesajdaki dosyada yapıştırma hatası düzeltilp güncellendi (son hali bu mesajdan sonra yüklendi)

numan bey bu yüklediginiz dosyada veri giriş diye bi sayfa bulamadım ama

Kusura bakma yanlış dosya yüklemişim
2 nolu mesajdaki dosya tekrar yüklendi güncellendi

ne demk kusur numan bey siz biizm için ugraşıyorsunuz

NUMAN BEY ŞİMDİ BAZI HATALAR VAR BOŞ OLDUGUNDA SAYFA VERİLERİ EKLEDİGİM DE ALT SATIRA EKLİYO DİYERLERİNİ KENDİ OTOMATİK DOLDURUYO başlıgı yazıdgımda sayfanın başına eklemiyo

yanlız şöle bişey tekrar olabilirmi diyecem

benim 1 nolu yükledigim msj daki dosyada adet kısmına adet girildiginde
12 den fazla olursa 1
24 den fazla olursa 2
36dan fazla olursa 3 gbi katları satır açılması biizm işimizi daha net görecek çünkü ben o adet kısmına girdigim veriler elle girmeyecem otomatik parça listeleri var exelde ayarlanmış çizim programının verdigi oradan alacam verileri otomatik tüm iş hallolmuş olacak elle veri girmekten kurtulacagız başlık girme kısmı çok güzel olmuş onun gibi o butonların yanına sadece tek buton olarak koyabilirmiyiz

tekrar kusura bakmayın siizi yoruyorum emeginiz saglık ALLAH razı olsun

Son düzenleme:
ne demk kusur numan bey siz biizm için ugraşıyorsunuz

NUMAN BEY ŞİMDİ BAZI HATALAR VAR BOŞ OLDUGUNDA SAYFA VERİLERİ EKLEDİGİM DE ALT SATIRA EKLİYO DİYERLERİNİ KENDİ OTOMATİK DOLDURUYO başlıgı yazıdgımda sayfanın başına eklemiyo

yanlız şöle bişey tekrar olabilirmi diyecem

benim 1 nolu yükledigim msj daki dosyada adet kısmına adet girildiginde
12 den fazla olursa 1
24 den fazla olursa 2
36dan fazla olursa 3 gbi katları satır açılması biizm işimizi daha net görecek çünkü ben o adet kısmına girdigim veriler elle girmeyecem otomatik parça listeleri var exelde ayarlanmış çizim programının verdigi oradan alacam verileri otomatik tüm iş hallolmuş olacak elle veri girmekten kurtulacagız başlık girme kısmı çok güzel olmuş onun gibi o butonların yanına sadece tek buton olarak koyabilirmiyiz

tekrar kusura bakmayın siizi yoruyorum emeginiz saglık ALLAH razı olsun

Merhaba Metin bey
hataların ne olduğunu anlamadım
1) başlığı eklemiyor demişsiniz başlığı ekliyor sadece Açılan UserForumda başlık gösterilmiyor (pencerede) onunda bazı sıkıntılara sebebiyet verdiği için öyle yapıldı normal de başlığı yazıp ekle dediğinizde ilgili sayfaya (testere kesimi1 adlı sayfaya yerine yazıyor) açılan pencereyi kapatırsanız göreceksiniz eğer ara başlığı şeklinde eklesin diyorsanız bu yöntem ile olmaz ayrıca bunun bir espirisi olmaz çünkü sayfaya dolunca bunu ayrı sayfaya kopyalamanız veya dosya oluşturmanız gerekiyor yazıcıdan çıkarmak için plan böyle yapıldı kolaylık olsun diye çalışma kitabı yap butonu eklendi
2) Burda dikkat edilecek husus kod-parç.uz.ve s.n. ları açılan pencereye girerken testere kesimi1 sayfasındaki bu sutunlara ait satırların aynı hizada dolu olaması örn:a-b-c sutunları 5. satıra kadar veri girilmiş fakat d sutunu 6. satıra kadar dolu ise pencereye yazılan verileri enson dolu olan satırın bir alt satıra yani 7. satıra yazar a-b-c de boşluk oluşur.
Not:Yanlış anlamadıysam A-B-C-sutunlarınada otomatik girilsin diyorsan benim son çalışmam biraz boşa gitti desene
3) firmalardan gelen otomatik veri alacağın dosyayı ve bizim yaptığımız dosya ile birlikte gönder açıklamalarından ne istediğini daha iyi ve net cümleler ile açıkla ben konuyu eskidende takip ettiğim halde anlamakta zorlanıyorum sen önce sorununu anlat nasıl bir çözüm istiyorsan sonra açıkla hem sorununu hemde önerdiğin çözümü bilelim benim bilgim sınırlı fakat bu işin uzmanı olan arkadaşlar yardım ederler yalnız konuyu çok iyi açıklaman anlaşılır ifadeler ve yazım hatalarını mümkün mertebe azaltarak dikkatli yazman gerekiyor çünkü sorun anlaşılmazsa cevabıda olmaz iyi çalışmalar

tşk ederim numan bey çok sagolum

şimdi benim istedigim tek istedigim bu programla alakalı

eger adet kısmında 12 den fazla bi rakam var ise
üst satırdaki formüllerin orayada uygulanması ama tabi adet kısmı olan 3 bölümlük yerin altına degil diyer kırmızıyla gösterdigim yerlerin altına

kusura bakmayın bilgi olamyınca tarif etmekde zor oluyo sizi çok ugraştırdım..aslında basit bi olay ama tşkler tekrar SAYFA 2 DE AÇIKLAMALARI TEKRAR DÜZENLEDİM NUMAN BEY

Geri