• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tablolardan isim çağırma

ŞAHİNce

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
TR 2010
Arkadaşlar; daha önce düzenlediğim bir excel programına yeni ilaveler yapmaya çalışmaktayım. Programın amacı kısaca; çoklu listelerden, isim ve bu isme ait bilgileri sayfaya getirmek.
Yapmak istediklerimle ilgili detaylı açıklamayı Program içindeki sayfaya yazdım.
Bu konuda, işin uzmanı arkadaşlardan bilgi yardımı bekliyorum.
Dosya Ektedir.

Teşekkür ederim.

(Bu başlık mesaj gönderimine kapalıdır. Lütfen mesaj göndermeye çalışmayın.)

Sorunuz sitenin dersane bölümündeydi. Moderatörlerimiz, dosyanın detaylı olması ve uzayacak cevapların bu bölümde sorun çıkarmaması adına sorunuzu makro bölümüne taşıdı .

Ekteki dosyanızda userform otomatik açılmazsa sayfa üstünde olan commandbutton1 e basınız. İstediğiniz , sayfalardan daha çok derli toplu arayüz kullanımı ise ve örnek olarak hazırladığım , gelişime dönük çoksayfalı form sistemi ile devam düşünürseniz doğru bölüme taşınmanızdan sonra elimden geleni yaparak ya da üstadlara da sorarak devam edebiliriz.

Versiyon 2 eklendi.

Son düzenleme:
Sayfalardan bilgi çağırma.

Even Cems. Yapmak istediğim bu şekilde bir program. Üzerinde çalışılması, tamamlanması gerek.
İşlevsellik kazanması için Kooperatif üyelerinin bilgi girişleri tek sayfa mı? çok sayfaya mı girilmeli?

Son düzenleme:
İşlevsellik kazanması için Kooperatif üyelerinin bilgi girişleri tek sayfa mı? çok sayfaya mı girilmeli?

Üyelerin bilgisi için sürekli sayfa açmak programı ağırlaştırır, sayfa arama işini de artırır . Teksayfada girip süzgeçlerle gruplayınca diğerleri görünmeyecek zaten.

Bu arada sizin kendi adresiniz telefon fax ve mail adresinizi ilk açılışa koymak gerek, bunları özelden bana gönderir misiniz ?

Programa üyelerin resmini koymayı düşündüm, ancak 11500 üye için yer mümkün değil, amacını aşar.Bu yüzden resim özelliğini kaldırmak en doğrusu gibi.

Son düzenleme:
TC.ler ve üye listesi ektedir.

Örnek dosya içindeki Üye listesi ve TC.ler ekli dosysada tam ve doğru olarak düzenlendi. Program içine, Koop Üye listesi sayfasına eklenebilir.

Son düzenleme:
Sayın Şahince;

Dosyadaki isim, TC No, Doğum tarihi gibi bilgiler gerçekse; kötü amaçlı kullanılmak üzere birisinin eline geçebilir.

Durum böyleyse, dosyayı hemen kaldırmanızı öneririm...

.

.

Dosyalar gerçek bilgileri içerdiğini düşündüğümden. Dosyaları Sildim.

.

.

Dosyaları Sildim.

.

Sayın SERDAR. Son dosya hariç hepsi afaki'ydi. Gerçek veri , hazırlanan program içeriğinde soruyu açan üyemize ulaştırıldı ve güvene alındı. Müdahaleniz ve sayfaya zamanında hakimiyetiniz için teşekkür ederim ,

Son düzenleme:
Geri