Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekte gönderdiğim dosyada, VERİLER sayfası A sütunundaki tarihlere göre yapılan işlemleri, Ocak ve diğer aylara bir formül ile aktarmak istiyorum. Gerekli açıklamayı VERİLER sayfasına yazdım.
Yardımcı olacaklara teşekkür ederim.
Sayın Çıtır;
"verial" adı ile düzenlemiş olduğunuz yukarıda örneği var olan dosya içinde,
ayları 12 ay olarak düzenledim. VERİ sayfasındaki veriler silinip, başka bir yerden veri alınarak veri sayfasına yapıştırıldığında, program çalışmıyor. Aylar sayfasına yeni girilen veriler aktarılmıyor. Buradaki Problemi çözemedim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Yeni yapıştırdığınız verilerin gerçekten tarih olduğunu kontrol ediniz. Bazen bu değerler sola hizalı oluyor. Yani görüntüsü tarih gibi görünüyor fakat metin formatında olabiliyor. Durum böyleyse ilgili sütunu seçip VERİ menüsünden METNİ SÜTUNLARA DÖNÜŞTÜR-İLERİ-İLERİ-TARİH seçeneği ile tarihe çevirebilirsiniz.
Teşekkür ederim Korhan Bey.
Sorun mesajda açıkladığınız ettiğiniz gibiymiş. Tarih sütununu METNİ SÜTUNLARA DÖNÜŞTÜR seçeneğini kullanarak programdaki sorun çözülüyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.