Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevcut çalışma kitabında bir sayfada kayıtlı 2 adet tablom var.Bu tablolardaki verileri başka sayfalara yazdırmak istiyorum.Gerekli açıklamalar dosyamda mevcuttur.
Şu ana kadar hiçbir soru yada yanıt alamadım.Dosyamda anlaşılmayan bir şey varsa bilmek isterim.Ben bu tabloyu özellikle tablo-2'yi süzüp kopyala/yapıştır şeklinde düşündüm.Ancak her iki tabloda da son satıra atama yapamadım.Bu şekilde bir çözüm de işimi görecektir.
sn.Prive T, bu tablodaki veriler her yeni bir fatura kesildiğinde değişiyor.Bu sadece basit bir örnek.Bu örnek bir alış yada satış faturası kesildiğinde oluşan sonuç tablosudur.Yani tablodaki veriler kalıcı değildir.Yanıtınız için teşekkürler.
Sn. @hayri tekin Bey,
Zaten böyle basit bir şey sormayacağınızı anlamıştım. Lakin sorunuzdaki açıklama yetersizliği ancak böyle bir cevap doğuruyor. İsteğinizi daha ayrıntılı yapsaydınız daha doğru sonuca varabilirdiniz diye düşünüyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.