• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tablodaki verileri başka sayfaya aktarma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
hocam ekte göndermiş olduğum dosyada a1 hücresine girdiğim değeri e hücresinde alt alta sıralıyor. istediğim 1 sayfadaki bilgileri yazdığım formu 2 sayfaya yatay olarak örnekteki gibi alt alta sıralaması yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Kodlar dediğiniz işlemi yapmıyor...

B sütunundaki Otomatik Olacak ne demek ?

hocam ekteki kitabı incelerseniz B3 hücresine sürekli bilgi girildiğinde E sütününda alt alta kayıt ederek sıralıyor. istediğim B3 hücresindeki veri girişlerini cpğalmak yani C3 D3 E3 hücresinede veri girişi yaparak E hücresine kayıt ettiği gibi 2 sayfadaki A,B,C,D,E sütünlarına kayıt etsin.
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

hocam ekte göndermiş olduğum dosyada a1 hücresine girdiğim değeri e hücresinde alt alta sıralıyor. istediğim 1 sayfadaki bilgileri yazdığım formu 2 sayfaya yatay olarak örnekteki gibi alt alta sıralaması yardımcı olursanız sevinirim.

.

Ne yapmak istediğinizi biraz anlar gibiyim.

Ancak, izleyeceğiniz yol bana göre uzun olacağa benziyor. Bu nedenle, ben size daha pratik daha kullanışlı bir yol göstereyim.

Örnek dosyayı ekliyorum. Dosyada düğmeye bastığınızda karşınıza bir form gelecek ister veri ekleyin, ister silin, isterseniz filtreleyin.

Konu için bakınız:

http://www.excel.web.tr/f60/veri-form-data-form-t56382.html

.

Ekli dosyalar

yurttaş hocam çok teşekkür ederim.
form doldurduktan sonra bilgi ekranını yazdırma imkanımız varmı.
malum makamın müracata not düşmesi gerek.

İlk mesajınızda B3 hücresini göremedim. O nedenle anlamamış olabilirim.
Sayfa1'deki tablonuz dikey, ama siz C3 - D3 - E3 hücrelerine veri girmek istiyorsunuz, bunu da anlamadım ?

Ayrıca...
1. si: neden direkt olarak Sayfa2'ye kaydetmiyor sunuz ? Ne farkı var ?
2. si: dosyadaki kodlarla yapmak istediğinizi tam olarak yapamazsınız...
Bir hücreye veri girdikten sonra git şu sayfada şu satırın altına kaydet derseniz: eğer veri girdiğiniz hücreye yanlış girdiğinizi düşünüp tekrar bir veri girerseniz aynı satıra değil onun bir alt satırına kaydedecektir.

Doğrusu: önce formu tamamen doldurup sonra diğer sayfaya yollamaktır...

Ben size pek yardımcı olamadım ama Sn. yurttas size yardımcı olmuş.
İyi günler...

hocam teşekkür ederim ama galiba anlatamadım verilerin hepsinin yazdirmak istemiyorum sadece forma bilgi girişi yaptığımda formu yani tek kişinin müracaatını a5 kağıdına çıkarıp ilgiliye teslim etmek istiyorum.

hocam teşekkür ederim ama galiba anlatamadım verilerin hepsinin yazdirmak istemiyorum sadece forma bilgi girişi yaptığımda formu yani tek kişinin müracaatını a5 kağıdına çıkarıp ilgiliye teslim etmek istiyorum.

.

Yukarıda dosyayı güncelledim.

.

yurttaş hocam eline emeğine sağlık istediğim gibi olmuş..

Geri