• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tablodaki tüm * karakterlerini silme

Merhaba

34 sayfalık tablodaki tüm * karakterleri silmek istiyorum ama manuel silmek zor ve uzun sürüyor.

Bu karakterleri silmek için bir kısa yol varmıdır.

Şimdiden teşekkürler

? & % ! gibi karakterler olsaydı çok kolaydı. Ama "*" karakteri bilinen tüm karakterlerin yerine kullanıldığı için iş zorlaşıyor. Yani * olanları sil şeklindeki bir komut, A'dan Z'ye tüm harfleri, 0'dan 9'a tüm rakamları ve ? & % ! gibi tüm karakterleri sil demektir. Kısacası istediğiniz işlem yerleşik komutlarla çok zor ama makro ile belki olabilir.

Herhangi bir sayfa sekmesinin üstüne sağ tıklayın. > Tüm Sayfaları Seç > Sayfayı Seçili yapın > Delete

Seyit Tiken' Alıntı:
Herhangi bir sayfa sekmesinin üstüne sağ tıklayın. > Tüm Sayfaları Seç > Sayfayı Seçili yapın > Delete

Daha sonra Mardin - Mazıdağı'na giden ilk otobüse binip, gidin ve sayın Seyit bey'den silinen verilerinizin hesabını sorun ...:mrgreen:...

Ya da, yukarıda verdiğim linkte belirtilen işi yapın. Orada "Değiştir" kutusunu boş bırakıp, "Tümünü değiştir" seçeneğini kullanacaksınız.

Çarpı(*) işaretini sonradan farkettim. Bütün sayfaları zanettim. Az kalsın bir çuval inciri berbat ediyorduk :)

Geri