• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tabloda işlem Noya Göre Renklendirme

Excel Vers. ve Dili
2013
Ekteki tabloda liste var listenin karsısında ise işlemler var bu işlemlerin kutusuna 1,2,3,4 gibi numaralar yazınca o numaralara atanmış reklerle hücreyi boyasın istiyorum mümkünmü acaba yardımcı olacak olmayacak herkese teşekkürler,
Selamlar,

Ekli dosyalar

Merhaba
Kullandığınız Excel'de problem mi var_?
Kitabın kod kısmına giremmiyorum ve bazı ayarlar çalışmıyor. Koşullu Biçimlendirme gibi

Yeni Dosya olarak gönderiyorum

Ben Baktım çözemedim yeni dosyaya kopyaladım Ekliyorum dediğiniz meni aktif su anda bende orası aktif değil diye hiç bir sey becerememiştim şimdi kısa kısa anlayıp uygulamaya çalışıyorum ama sizin gibi bir uzmanın çözümüne de hayır diyemem doğrusu çok teşekkürler
saygılar,

Ekli dosyalar

Ben Baktım çözemedim yeni dosyaya kopyaladım Ekliyorum dediğiniz meni aktif su anda bende orası aktif değil diye hiç bir sey becerememiştim şimdi kısa kısa anlayıp uygulamaya çalışıyorum ama sizin gibi bir uzmanın çözümüne de hayır diyemem doğrusu çok teşekkürler
saygılar,

Merhaba
G sütunu seçin
Koşullu Biçimlendirme - Kuralları Yönet - Biçimlendirilecek Hücreleri Belirlemek İçin Formül Kullan - Formül Kutuçuğuna
Kod:
=$H1="1"
Bunu yazın ve Biçim'i kırmızı olarak ayarlayın tamam deyin 2 defa
Yeni Kural - Biçimlendirilecek Hücreleri Belirlemek İçin Formül Kullan - Formül Kutuçuğuna
Kod:
=$H1="2"
Bunu yazın ve Biçim'i mavi olarak ayarlayın tamam deyin 2 defa
Yeni Kural - Biçimlendirilecek Hücreleri Belirlemek İçin Formül Kullan - Formül Kutuçuğuna
Kod:
=$H1="3"
Bunu yazın ve Biçim'i sarı olarak ayarlayın tamam deyin 2 defa
Kod:
=$H1="24"
Bunu yazın ve Biçim'i turuncu olarak ayarlayın tamam deyin 2 defa
Olarak ayarlayın ve tamam deyin deneyin.
Not : Bu özellik 2007 ve üstü sürümlerde geçerlidir. 2003 ve alt sürümlerde 3 adet koşullu biçimlendirme vardır.

çok teşekkürler ama tam olmamış

Belki ben doğru anlatamadım sizin söylediğinizi yapınca o hücreyi kırmızı yapıypr ama yanında sgk yada kdv1 muh gibi yazan hücreyi de aynı renge boyamasını istiyorum bu mümkünmü
saygılar,

Belki ben doğru anlatamadım sizin söylediğinizi yapınca o hücreyi kırmızı yapıypr ama yanında sgk yada kdv1 muh gibi yazan hücreyi de aynı renge boyamasını istiyorum bu mümkünmü
saygılar,

Taksit Taksit bu işlem olmaz
Hangi sütunların boyanmasını istiyorsanız baştan seçin ve koşulları uygulayın

Geri