• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tablo kopyalama

Excel Vers. ve Dili
2003
b1 HÜCRESİNE ÖĞRENCİ NUMARASI GİRİLDİĞİNDE TABLOLARDAKİ DEĞERLER YARDIMLARINIZLA GİRDİĞİM FORMÜLLER SAYESİNDE DEĞİŞİYOR. YAZILI ANALİZ PROGRAMIMIN (!) SON KISMINDA ŞUNU YAPMAK İSTİYORUM. B1 HÜCRESİNDEKİ ÖĞRENCİ NUMARASINI DEĞİŞTİRDİĞİMDE "AH5;AM35" HÜCRESİNDEKİ TABLOYU SAYFA 1'E KOPYALASIN (ÖĞRENCİ NUMARASINI DEĞİŞTİRDİĞİMDE DAHA ÖNCE KOPYALADIĞI TABLO DEĞİŞMESİN, DAHA ÖNCE KOPYALADIĞI TABLONUN ALTINA VEYA YANINA KOPYALAMAYA DEVAM ETSİN. ASIL AMAÇ SINIFTAKİ ÖĞRENCİLERİN SORU ANALİZLERİNİ TEKER TEKER YAPABİLMEK VE BUNUN ÇIKTISINI ALIP VELİLERE DAĞITABİLMEK. BUNUN İÇİN DİĞER SAYFAYA KOPYALANAN TABLONUN SİLİNMEMESİ GEREKİYOR. (FORMÜLLERLE OLABİLECEĞİNİ SANMIYORUM, MAKROLARLA OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNYORUM; AMA MAKRO BİLGİM HİÇ YOK. BU YÜZDEN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.)

Ekli dosyalar

Merhaba
1) öncelikle küçük harflerle yazmanı tavsiye ediyorum (forum kuralları gereği)
2) ekli dosyayı inceleyiniz (öğrenci numarasını değiştirip kopyala butonuna basınız)
umarım işinizi görür.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba
Birde ekteki dosyayı inceleyiniz öğrenci numarası değiştirdiğinizde istediğiniz kopyalıyor
(kodlar forumdan alıntıdır)

Ekli dosyalar

Peki kodlarla şunu yapmak mümkün mü? İlk öğrencinin numarasını girdiğimde onun tablosunu sayfa1 e kopyalasın. Kopyalayacağı 2. ve 3. tabloyu yan sütunlara kopyalasın. 4. tabloda alt satıra geçsin. Ve daha da önemlisi bir öğrencinin tablosunu iki kez kopyalamasın. Yani kopyalarken sayfa 1 de öyle bir tablo olup olmadığını kontrol edip, eğer tablo yoksa kopyalamaya öyle devam etsin. İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. (dosya aynı dosya)

Merhaba
kodlar hakında benim çok bilgim yok
istedğiniz muhtemelen olur. Uzman arkadaşlar umarım yardımcı olacaklardır.

Merha

Ekli dosyada 3 adet buton eklendi kopyala1,kopyala2, kopyala3 şeklinde öğrenci numarası girip kopyala1 butonuna bastığımızda sayfa1'e kopyalıyor her öğrenci numarası girildikçe bu butonlara sırası ile basıp deneyiniz
örn, 6 adet öğrenci numarası girerekher öğrenci numarası girdikten sonra bu butonlara sıra ile basın
Eğer bu dosyada işinizi görmezse yardım çağrısını güncellerseniz elbette yardım eden arkadaşlar bulunacaktır
iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Geri