Selam.
Akşama kadar işimiz gücümüz tablo karşılaştırmak yoruldum artık.
Gözlerim bozuldu.
Forumda tablo karşılaştırmaları ile ilgili konuları aradım ancak istediğim gibi bir çalışma bulamadım. Bir tane eklendi programdan bahsediliyor bir yerde ancak onuda kuramadım.
Anlayacağınız tıkandım kaldım.
Şöyle bir şey arıyorum onun peşindeyim.
2 tane tablo olsun sütun sayıları 15-20 kadar.
3. bir tablo olsun bunun maksadı da sonuç raporu olsun. Bu 2 tablo arasındaki farkları makro ile karşımıza çıkarsın.
Şimdi diyeceksiniz ki zaten özellikle de benim istediğim bir çalışma yapıldı zaten. Ama tam olarak böyle değil.
Yani nokta bir çalışma değil kastettiğim.
20 şer sütunluk iki tablo sabit , rapor sabit, ancak sütün isimleri değerler değişecek. Bu 20 sütunun sadece kriter sıralamasını kullanıcı belirleyecek.
Umarım anlatabilmişimdir.
Bu tip bir çalışma bir çok muhasebecinin de işine yarayacağına eminim. Hesap karşılaştır, banka extreleri kontrolü vb.
Örnek bir dosya ekliyorum.
Yardımlarını bekliyorum.
Saygılarımla.
Akşama kadar işimiz gücümüz tablo karşılaştırmak yoruldum artık.
Gözlerim bozuldu.
Forumda tablo karşılaştırmaları ile ilgili konuları aradım ancak istediğim gibi bir çalışma bulamadım. Bir tane eklendi programdan bahsediliyor bir yerde ancak onuda kuramadım.
Anlayacağınız tıkandım kaldım.
Şöyle bir şey arıyorum onun peşindeyim.
2 tane tablo olsun sütun sayıları 15-20 kadar.
3. bir tablo olsun bunun maksadı da sonuç raporu olsun. Bu 2 tablo arasındaki farkları makro ile karşımıza çıkarsın.
Şimdi diyeceksiniz ki zaten özellikle de benim istediğim bir çalışma yapıldı zaten. Ama tam olarak böyle değil.
Yani nokta bir çalışma değil kastettiğim.
20 şer sütunluk iki tablo sabit , rapor sabit, ancak sütün isimleri değerler değişecek. Bu 20 sütunun sadece kriter sıralamasını kullanıcı belirleyecek.
Umarım anlatabilmişimdir.
Bu tip bir çalışma bir çok muhasebecinin de işine yarayacağına eminim. Hesap karşılaştır, banka extreleri kontrolü vb.
Örnek bir dosya ekliyorum.
Yardımlarını bekliyorum.
Saygılarımla.