• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tablet bilgisayarda excel ve makroların çalışması.

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
Merhaba arkadaşlar açtığım bu konu için belkide site yöneticileri bana kızacaklardır. Bu konunun forum ile ilgisi yok diyeceklerdir. Ben Anroid tabanlı bir Tablet bilgisayar almak istiyorum. Acaba uygun programlarla Tablet bilgisayarda excel ve excel makroları çalışır mı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar çok sevinirim. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
tablette androidde excel çalışmaktadır. lakin performans donanımı iyi olmalı bence. ayrıca bir laptop gibi kolaylıklı değil sizi zorlayabilir. aslında en iyisi hem tablet hem pc protipinde Microsoft Surface gibi bir ürün almak hem de microsoft office tam kararlı çalışmaktadır.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Hocam. Hocam Ben iPad2 16GB almak istiyorum. Bu tablette excel ve makrolar çalışır mı?

excel dosyaları okuyup işlem yapabiliyor; ama kastedilen microsoft office excel değil; itunesdeki excel-ler. genelde paralı uygulamalar. onun dışında pcden excel dosyalarını ipadlere dropbox yardımıyla atılabilir.

Çok teşekkürler hocam.

Geri