• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Süzüleni Gizle

ZorBey_

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Merhabalar üye olduğum günden beri siteyi izlemekteyim sayenizde bir şeyler öğrenmeye gayret ediyorum güzel bir site yardım etmekte
adeta yarışan arkadaşlarla dolu böyle bir siteye üye olduğum için memnunum
emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Sorunumu Ekte iyi çalışmalar dilerim

Son düzenleme:
Süzüleni Gizle2

Merhaba muygun yapmış olduğunuz çalışmayı aldım güzel olmuş teşekkür ederim mümkünse bazı değişiklikler yapmanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
Süzüleni Gizle2

Merhaba muygun Süzüleni Gizle2 hakkında bilgi verebilirmisiniz istenen uygulama yapılamıyormu acaba iyi çalışmalar.

Merhaba asr35;
Textbox ile seçilenin ve seçilmeyenin süzülmesi konusu yukardaki son eklediğim tabloda sanırım sonuç verdi.
Ama isteğinizin geniş boyutlu olması (80 sütun gibi) ve yard. sütun olmadan çözüm istemeniz tablonun çözüm yolunuda değiştirmek zorunda.
Ayrıca bir textbox verisi ile hem uyanların hemde uymayanların buton ve yrd. sütun olmadan nasıl çalışacağını bende merak ediyorum.
Yapmanız gereken;
80 sütunun (sayısal mı?,Alfasayısal mı yada tarih ve saat mi olduğu bizce bilinmeyen) veri özelliğini belirlemek, ve sitede "textbok ile süzme" ile ilgili arama yaparak örnekleri incelemek.
örnek olarak
http://www.excel.web.tr/f48/textbox-ile-sayfada-suzme-t99409.html
adresinde tablo ve ile başlayabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

Süzüleni Gizle2

Merhaba muygun yazdığınızı anladım şöyle yapalım 1 adet texbox var diyelim
burada çalışacak kod süzülmek isteneni gizlesin görevi sadece gizlemek olsun teşekkür ederim iyi çalışmalar

Süzüleni Gizle2

yazmayı unuttum istenen örneğin 1. Macro Elma yazıcam Elmaları gizleyecek
Örnek 2. Makro 15 yazıcam 15 leri gizleyecek
mümkünse 2 kod rica ediyorum

Süzüleni Gizle2

yani 2 texbox için 2 kod

Merhaba;
İstediğiniz bu mu bilemiyorum ama Ekte text için bir örnek uygulama var. (yrd.sütun kullanarak)
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun sizide yordum çok teşekkür ederim sağolun anladığım kadariyle yardımcı satır ve sutün olmak zorunda elinize sağlık allah razı olsun.

Geri