• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Süzme toplam

Excel Vers. ve Dili
xp-2003
TABLODA YAPMAK İSTEDİĞİM FİRMAYI VEYA MALZEMEYİ SEÇTİĞİM ZAMAN TOPLAMLARININ DİĞER SAYFAYA GEÇMESİ BECEREMEDİM:yardim::oops::kafa:

Ekli dosyalar

tam olarak ne istediğinizi anlamamakla birlikte, ekteki dosyanın işinize yarayacağını düşünüyorum. ayrıca, formülüde değişiklik yaptığınızda sadece enter a basarak değil, ctrl ve shift tuşalarına basılı tutarak enter a basarak çıkmalısınız.

iyi günler.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Syn. erginozdemir soruya yeterli çözümü üretmiş.
Buda alternatif olsun. Tablo biraz daha globalleştirilmek istenirse ekteki gibi bir uygulama yeterli olabilir.

Ekli dosyalar

Ergin özdemir kardeşime teşekkür ederim ama değerler değiştiğinde hücrelerde #sayı! Yazısı görülüyor..

muygun KARDEŞİME DE TEŞEKKÜR EDERİM FAKAT TOPLAMLARDA BİR HATA VAR GALİBA...

TABLODA YAPMAK İSTEDİĞİM FİRMAYI VEYA MALZEMEYİ SEÇTİĞİM ZAMAN TOPLAMLARININ DİĞER SAYFAYA GEÇMESİ BECEREMEDİM:yardim::oops::kafa:

Sorunuz tam olarak anlaşılmıyor.

Dosyanız ekte.

Eğer böyle bir şey istiyorsanız, bu Forumun Dersane bölümündeki Pivot Table - Özet tablo Konusuna bakın.

.

Ekli dosyalar

çalışma sayfalarının birinde genel liste yer alıyor diğer sayfada ise firma ve malzeme olarak var.
benim istediğim şu eylül sekmesinde ki genel listedir ve değişkendir.J sütunundaki değerler E ve G sütunlarının çarpımının eşitidir.bunlar firma ve malzeme olarak değerlendirme sekmesinde toplamı
malzeme ve firma olarak ayrı ayrı gösterilmesini istiyorum.

çalışma sayfalarının birinde genel liste yer alıyor diğer sayfada ise firma ve malzeme olarak var.
benim istediğim şu eylül sekmesinde ki genel listedir ve değişkendir.J sütunundaki değerler E ve G sütunlarının çarpımının eşitidir.bunlar firma ve malzeme olarak değerlendirme sekmesinde toplamı
malzeme ve firma olarak ayrı ayrı gösterilmesini istiyorum.

Eklediğim dosya ne gösteriyor?

Geri