• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sütundaki sayıları değerine göre değiştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan b0h3m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Merhaba
Örneğin : A Sütununda 2000 adet karmaşık sayı var. Bunlar stoktaki ürünlerin miktarlarını gösteriyor burada 2000 adet hücre arasında bazı hücrelerde sadece "1" yazanlar var ben bu "1" yazan hücreleri "3" yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

Merhaba
Öncelikle Hoş Geldiniz.
Tahmin ettiğim kadarı ile a sütununda sadece 1 yazmıyor başka rakamlarda mevcut.
Bunun kısa olarak şöyle yapabilirsiniz.
A sütunun ilk satırını seçin. Sırala ve Filtre Uygula - Filtreyi seçin. A1 satırında çıkan aşağı ok tuşuna basın ve dilediğini rakamı oradan seçin ve filtre uygulayın.
Daha sonra Ctrl+H deyin. Aranan değere "1" yeni değere "3" yazın tümünü değiştir deyip sonuçları gözlemleyin.

Merhaba
Öncelikle Hoş Geldiniz.
Tahmin ettiğim kadarı ile a sütununda sadece 1 yazmıyor başka rakamlarda mevcut.
Bunun kısa olarak şöyle yapabilirsiniz.
A sütunun ilk satırını seçin. Sırala ve Filtre Uygula - Filtreyi seçin. A1 satırında çıkan aşağı ok tuşuna basın ve dilediğini rakamı oradan seçin ve filtre uygulayın.
Daha sonra Ctrl+H deyin. Aranan değere "1" yeni değere "3" yazın tümünü değiştir deyip sonuçları gözlemleyin.

Öncelikle Hoş Bulduk
Çok yararlı oldu Teşekkür ediyorum

Bir sorum daha olacak boşa post açmak istemiyorum elimde bir liste var A'dan G ye kadar satır sayısıda 2000 bir envanter listesi bu envanter listesini ben karıştırmak istiyorum ama satırlar yani envanterin bir satırdaki ilacın birim fiyatı miktarı değişmesin sadece var olan tüm satırların yerleri değiştirsin bunu bi 5 ayrı şekilde karma yapmam gerekiyor bunun hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?

Geri