• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sütun daralttığımda bazı kenarlıklar kayboluyor.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 365 E3
Selamlar iyi çalışmalar. Sütun genişliği 15 olan Q sütununda genişliği daralttığımda bazı satırların sağ kenarlıkları kayboluyor tekrar genişlettiğimde düzeliyor resimlerdeki beyaz satırlar bunu yapıyor bunun sebebi nedir?

218843

218844

Sorunun nasıl çözüldüğünü de belirtirseniz aynı sorunu yaşayıp çözüm arayanlara yardımcı olursunuz.

Benim tahminim o hücrelerde hücreye sığmayan veriler vardır, birçok boşluk gibi ya da yazı rengi beyaz olan uzun cümle/kelime gibi. Hücreyi seçip Delete tuşu ile içi boşaltılınca kenarlıklar görünecektir.

Sorunun nasıl çözüldüğünü de belirtirseniz aynı sorunu yaşayıp çözüm arayanlara yardımcı olursunuz.

Benim tahminim o hücrelerde hücreye sığmayan veriler vardır, birçok boşluk gibi ya da yazı rengi beyaz olan uzun cümle/kelime gibi. Hücreyi seçip Delete tuşu ile içi boşaltılınca kenarlıklar görünecektir.
Yusuf Bey aynen dediğiniz gibi orda yazılar var ama renkleri beyaz olduğu için görünmüyor yazıları değiştirdim =Q7 yazacağıma =D7 yazmışım oradaki metinde uzun bir Metin =Q7 yazdım düzeldi.

Geri