• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Süper Bir uygulama

Forum içerisinde kendi hatalarımdan dolayı bazı sorunlar yaşanmıştır. İlgili arkadaşlara teşekkür eder kırdığım arkadaşlarımdan özür dilerim.
Gerçektende yardımcı ve ilgili arkadaşlar var bu forumda kabul ederseniz bende buradayım artık.

Konunun bu şekilde çözümlenmiş olması çok sevindirici. Sizi aramızda görmek elbette bizi mutlu edecektir.

Bu arada bizim her zaman yanımızda olduğunu gösteren ve mesajlarıyla bizi destekleyen vefakar üyelerimizede çok teşekkür ederim.

Forum içerisinde kendi hatalarımdan dolayı bazı sorunlar yaşanmıştır. İlgili arkadaşlara teşekkür eder kırdığım arkadaşlarımdan özür dilerim.

Konu tamamen forum bilgisizliğimden kaynaklanmıştır.

Gerçektende yardımcı ve ilgili arkadaşlar var bu forumda kabul ederseniz bende buradayım artık.

Sayın arsmet, yaklaşımınız ve özrünüz için teşekkür ederim,

Burada aile içindesiniz, tekrar hoşgeldiniz.

Selamlar,
Değerli Dostlar, sıcaktır burası sıcak. Sıcak bir yuvadır. Ama bazen bazı afacanlar elini ayağını yakıp sonra uslanırlar. Olur o kadar. Uslu olmak lazım değilmi? Dedik ya sıcak bir yuva diye... kurallara uyunca daha güzel olur.

syn kelkitli

o kadar kişi benim gönlümü almak istedi inanılmaz memnun oldum. çok sevindim ve fazla bilgim olmadığı halde forumdan çıkmıyorum. ama sen en sonunda beni deli etmeyi başardın çok sağol. bu arada kendin uslan sen olur olmadık yerde olur almadık yerde konuşma yazık olur sana.

Ben böyle forumunuza sevgi dolu bakarken lütfen konuyu sabitlemenizi yada silmenizi rica ediyorum.

Saygılarımla

merhaba
syn arsmet,
syn kelkitli sitemizin nekadar sıcak ve samimi bir ortam olduğunu anlatmaya çalışmış. bu duygularla sizi kucaklamış. biraz fazla sıkmış olmalıki o'nun sizi eleştiren değil bağrına basan duygularını yanlış anlamışsınız.
birkaç gün sonra nekadar sıcak bir yuvada bulunduğunuzu anlayacağınızı, herkesin kardeş olduğunu göreceğinizi umuyorum.
biraz kötü bir tanışma oldu ama aldırmayın, zaman herşeyin ilacıdır.
sizi aramızda görmeye devam edeceğimizi umuyor, tekrar hoşgeldiniz diyorum.

Ne güzel herşey tatlıya bağlandı sonunda... Mübarek kandil Günü..

syn kelkitli

o kadar kişi benim gönlümü almak istedi inanılmaz memnun oldum. çok sevindim ve fazla bilgim olmadığı halde forumdan çıkmıyorum. ama sen en sonunda beni deli etmeyi başardın çok sağol. bu arada kendin uslan sen olur olmadık yerde olur almadık yerde konuşma yazık olur sana.

Ben böyle forumunuza sevgi dolu bakarken lütfen konuyu sabitlemenizi yada silmenizi rica ediyorum.

Saygılarımla

Merhaba,
Konu yanlış anlaşılmasın. Ben kırmaya yönelik bir şey demedim. Bir çokları (Ben dahil) bu foruma ilk gelişlerinde benzer sıkıntıllarla gelip bir daha gidemediler. Bağlandık buraya.

Olur böyle vakkalar usta excel web tr halleder.. :)

Sıkmayın canınızı bugünde belirttiğim gibi hoşgeldiniz aramıza..

Bu güzel gecede herşeyin gönlümüzce olması dileğiyle.

İyi akşamlar.
E.ALAN

Geri