• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok Takibinde Sıkıntı

Excel Vers. ve Dili
turkish
Kolay gelsin öncelikle cevabı forumda varsa kusura bakmyın çok aradım ama ben bulamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya ekte Stok girişi sayfasındaki verileri ürün kodu na göre toplatmak istiyorum.

örnek

ürün kodu adet
as1 5
as4 7
as1 4

bunu stok durumu sayfasında as1 kodluları toplatım 9 sayısını bulmam lazım ben forumda buldugum kadarı ile yapmaya çalıştım ama olmadı.

Ekli dosyalar

Hayırlı günler,
Anladığım kadarı ile siz stok durumuna giren ve çıkanları toplatmak istiyorsunuz.
Stok durumu sayfası D4 hücresine ,
Kod:
=EĞER(B4="";"";TOPLA.ÇARPIM(('Hammedde Girişi'!$C$4:$C$40=$B4)*('Hammedde Girişi'!$F$4:$F$40)))
Yazıp aşşağıya doğru çoğaltınız.Vaktim yok dosya yükleyemiyorum.Aynı mantığı çıkış için yapınız.

Olumlu yada olumsuz görüş bildirirseniz diğer arkadaşlar duruma göre yardımcı olacaklardır.

stok girişi sayfası ? nerede

Dosyanız Ektedir

Ekli dosyalar

HELP

Banada yardımcı olabilir misiniz?

Bir excel dosyasından diğer makinede bulunan excel dosyasını açmadan veri yazmak istiyorum. Ancak benim belirlediğim kritere göre yazmasını istiyorum. istediğim sıra numarasını bulacak ve bu satırda istediğim sütunlara yazacak örneğin açık excell dosyasında 7. satırı belirlediysem belirlediğim 3 hücreyi b7,c7,d7 hücrelere yazacak. işlem yaptığım dosyadan diğer makinede bulunan dosyayı açmadan işlem yapmak istiyorum. Bunu makro ile yapmam mümkün mü? Makro deneyimim olmadığı için soruyorum.Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Çok teşekkür ederim catalinastrap emeğine sağlık :)

Geri