• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

stok takibi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seriken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim sn. fedeal. ekteki dosyada bazı eksiklikleri belirtmeye çalıştım. Umarım halledilebilir şeylerdir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Rapor sayfalarını yaparız şimdilik düzeltmeleri yaptım.

Ekli dosyalar

Birkaç düzenleme ve bir sorgulama butonu koydum bu sorgulama butonunu kontrol edip cevap yazın isteginiz dogruldusunda düzenleriz.sizin işten anlamadıgım için mantıksal olarak yapıyorum. iyi calışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sn. fedeal program çok güzel oldu. ne kadar teşekkür etsem az. programı gösterdiğim bir kaç arkadaşım da çok beğendi. Son düzeltmelerinizde gün adını da düzeltmişsiniz ve kayıt girdikten sonra temizle butonuna gerek kalmamasını sağlamışsınız teşekkürler.

Rica ederim aslında calışmanız sayesinde bende kendimi geliştiriyorum.işyerimde programla ilgili degişik birşeyler daha yaptım yarın sabah onuda ekleyecegim.ben bu sitenin bir ögrencisi formuda okul gibi görüyorum gecen yıl beşinci ayda formül yazmayı bile bilmiyordum böyle seviyeli paylaşım dolu bir site için yönetici ve uzman arkadaşlara teşekkür etmeliyiz aslında.
iyi akşamlar.

programın son hali iyi calışmalar. şifre:1

Ekli dosyalar

• STOK.rar
    STOK.rar
    191.4 KB · Görüntüleme: 217
örnek dosya ektedir..

benim de stok takipten rapor alma ile ilgili bi sorunum var
Elimde excelde hazırlanmış 300 sayfalık bi stok takip dosyası var. Yardım istediğim konu şu:
Haftalık ya da aylık veya kendi seçtiğim herhangi 2 tarih arasında rapor almak istiyorum. Rapor örneğini en son sayfaya attım. Örneğim seçtiğim iki tarih arasında hangi malzemeden, ne kadar kullanılmış, kaç adet kalmış tek bir sayfada görmek istiyorum. Bunu gunluk veya haftalık otomatik olarak da yapabilir. Çok ayrıntılı bilmediğim için yapacak arkadaşın bilgisine bırakıyorum. Özellikle otomatik olarak günlük veya haftalık rapor alırsa çok minnettar kalırım.
Şimdeden yardımcı olacakların emeğine, yüreğine sağlık diyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
verdiğin linkteki sanırım benım aradığım değil. ben düzeltmede örnek dosyayı ilettim. çalışma kitabının her sayfasında bulunan malzemelerin giriş-çıkış bilgilerini en sonda bi rapor sayfasında gunluk olarak malzeme adı-çıkış miktarı-tarih-açıklama yan tarafında yapılacak diğer tabloda malzeme adı-giriş miktarı-açıklama-tarih şeklinde olmasını istiyorum. eğer mumkunse beni çok buyuk bi dertten kurtarırsınız.
sizin 6 ayda yaptıklarınızı gördükten sonra bana da acayip istek geldi :)

çalışmanızı inceledim. böyle 100 sayfa gibi calışmadan rapor almak benim için zor(yapılmaz demiyorum, beni aşar) onun yerine yukardaki calışma gibi bir calışma işinizi görmezmi? tahminimce giriş çıkışları yapıp o sayfayı yazdırıyorsunuz.bunun yerine malzeme bilgilerinin oldugu bir sayfa olsa (data sayfası) ve bu sayfadan bilgileri alıp giriş çıkış olarak adet yazarak kayıt sayfasına aktarsanız her satır için 1 kayıttan 65356 kayıt alır. buda işinizi uzun süre görür. bu şekilde ister iki tarih arası ister malzeme ismine göre yada kayıtnosuna göre rapor rahatlıkla alınabilir. sayfa ekleyerek dosyanızın boyuta büyümez. ayrıca aynı tabloyu yapıp günlük aylık haftalık çıktılar alabilrsiniz. bunuda saniyeler içinde yazdırabilirsiniz. yukardaki calışmayı acın veri tabanı butonuyla alttaki excel sayfalarını inceleyin nedemek istedigimi daha iyi anlarsınız.böyle bir calışma düşünürseniz vaktimin yettigince yardımcı olmaya çalışırım. bu dediklerim tamamen tavsiye calışmanızdaki rapor sayfasını yapmak için yeni konu açın sorun beni aşıyor çünkü :) iyi calışmalar.

Arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar... Biz pvc ve alüminyum işi yapıyoruz... Bizim aksesuar depomuz var ... Bu depodaki malzemelerin giriş çıkışları ile ilgili bir excel dökümanına ihtiyacım var... çıkışta alan kişinin hangi tarihte ne kadar aldığını ve kalan miktarı gösteren bir uygulama yapmanız mümkün müdür.. şimdiden tşk ederim.

Merhaba arkadaşlar bu stok programı güzel olda fakat benim için fazlalıkları var GÖREVİ,PLAKA ve SORGULAMA alanları bana lazım olmuyor bunları kaldırmak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba

Merhaba Arkadaslar,

Bu siteden bir arkadasın yardımıyla yapılmış bir stok takip programım var Ama bunun birde rapor almasını istiyorum beceremedim ben ekte dosyayı görebilirsiniz. Rapor olarak Tarih, Renk, Bedenler, Yer Olması yeterli.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba Arkadaslar,

Bu siteden bir arkadasın yardımıyla yapılmış bir stok takip programım var Ama bunun birde rapor almasını istiyorum beceremedim ben ekte dosyayı görebilirsiniz. Rapor olarak Tarih, Renk, Bedenler, Yer Olması yeterli.

Yardımcı olursanız sevinirim.

rapor da hem giriş'i hemde çıkış'ı mı istiyorsunuz

Merhaba ihsan bey,

Sizi tekrar rahatsız etmek istemedim ama siz cevap verdiniz yine tesekkürler.

simdi ihsan bey kullanıcı rapor olarak giriş çıkışıda olsun istiyor olabilirmi sizce?

Merhaba ihsan bey,

Sizi tekrar rahatsız etmek istemedim ama siz cevap verdiniz yine tesekkürler.

simdi ihsan bey kullanıcı rapor olarak giriş çıkışıda olsun istiyor olabilirmi sizce?

eki inceleyiniz
kırmızı yerdeki formülleri silmeyiniz.
mavi alandaki formülleri yeterince çoğaltınız.
formüllerde kıstas olarak 65536 satır baz alınmıştır.

Ekli dosyalar

ihsan bey,

inceledim gayet güzel emeginize sağlık,

Sormak istediklerim Rapor bölümünde Girişler hep üst satırlarda çıkışlarda onun alt satırlarındamı olacak,
Sol üst köşedeki kırmızı iki satıra dokunmuyorum ve digerlerini mavi olan alanı aşağı doğru uzatıyorum.

ihsan bey,

inceledim gayet güzel emeginize sağlık,

Sormak istediklerim Rapor bölümünde Girişler hep üst satırlarda çıkışlarda onun alt satırlarındamı olacak,
Sol üst köşedeki kırmızı iki satıra dokunmuyorum ve digerlerini mavi olan alanı aşağı doğru uzatıyorum.

sorunuz evet önce girişler sonra çıkışlar olacak ve yanlarında yazacak. hangi bölüm olduğu.
diğerleri ise doğru
a1:a2 ye dokunmuyorsunuz ( renklerini açabilirsiniz )
diğer alanı doğrudur aşağıya doğru çekiyorsunuz.
rengi bize her yer Trabzon olduğu için Bordo Mavi olmuştur. siz dilediğinizle değişebilirsiniz

Geri