• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok-Sipariş Çakıştırması

Excel Vers. ve Dili
ms office 2007 türkçe
arkadaşlar merhaba,
ben sistemden çektiğim stokları ve sipariş bilgilerini excel dosyasında sekmelere kopyalayıp oradan rapor sekmesi ile malzeme stoklarına karşılık sipariş numaralarına göre termin tarihinide göz önüne alaraktan ( önce teslim edilecekler haliyle sıralamada öne geçmeli)stoklara rezerve koymak istiyorum. ekteki excel dosyasında RAPOR sekmesindeki sarı boyalı alana SİPARİŞ NUMARASI gelince soldaki malzeme numaralarını baz alarak ilgili malzeme numarası satırına bilgiyi getirmesini ve stok siparişi karşılıyorsa yeşil; karşılamıyorsa kırmızı boyamasını da istiyorum. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar...

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
Not: İşlemlerde malzeme no ve sipariş no baz alınmıştır.

Ekli dosyalar

muygun arkadaşım, çok teşekkürler. istediğim gibi olmuş... beyninize sağlık, inceleyip mantığını çözmeye çalışacağım. iyi bayramlar tekrardan...

arkadaşım merhaba, son birşey vardı: rapor sekmesinde satır sıralaması sipariş numarasına göre; ben bunu tarihe göre yapmak istiyorum. 1 saat kadar uğraştım ancak mantığı tam çözemediğimden tarihe göre sıralayamadım. son bir yardım edersen sevinirim. sağlıcakla kalın...

Merhaba;
2 nolu mesaj ekinin üzerinde bu sıralamayı ve şartlarını gösterirseniz anlamam daha kolaylaşır.
İyi çalışmalar.

muygun arkadaşım merhaba,ekteki dosyanın rapor sekmesinde açıklamamı yazdım. umarım yeterli olur... sizi de uğraştırıyorum. yardımlarınız için sağolun. iyi günler.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Doğru anladıysam eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun arkadaşım çok teşekkürler, beynine sağlık. sağlıcakla kalın....

arkadaşlar acilen bi arşiv stok programına ihtiyacım var.. yardımcı olursanız sevinirim...

Geri