• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

stok sayfasına buton

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhabalar, Hayırlı akşamlar…
Değerli arkadaşlarım, çalışma sayfamda küçük bir değişiklik yapılmasına ihtiyaç vardır. Bunu ancak sizlerin yardımıyla çözüme kavuşturabiliriz.
Gönderilenler sayfasından B SUTUNA herhangi bir top numarası girildiğinde, bu girilen top numarası gelenler sayfasında mevcut ise o satırın silinmesini, stok sayfasında da mevcut ise o satırın sarı renk haline gelmesini istemiştim ve bunu bu çalışma sayfasında da doğru bir şekilde yapılmakta olduğunu da belirtmek isterim.
Gönderilen olduğunda gelenler sayfasından silinsin ama stok sayfasında sarı olmasın. Bunu bir buton yardımıyla yapılması gerekmektedir. Çünkü stok sayfası günde birkaç kez değiştiği için, gönderilen olduğunda, sayfa yenilendiğinde bunun pek bir anlamı kalmayacak. Stok sayfasına bir buton ekleyerek, gönderilen sayfasındaki top numarası stok sayfasında da mevut ise ilgili satırların sarı olmasını, ve stok yenilendiğinde bu butonu kullanabilirim.
Bunun bir benzeri stok ve gelenler sayfası arasında mevcuttur. Bunun gibi olmasını istiyorum.
İlgi ve alakalarınız için gönülden teşekkür ederim.
Saygıyla…

Ekli dosyalar

arkadaşlar bu konuyada göz atabilir misiniz çok rişca edıyorum.

iyi akşamlar dilerim.

günaydın arkadaşlar,
bu konuya bakmanızı çok rica ediıyorum, değerli hocalarım arkadaşlarm :(

merhaba, arkaaşlar yokmu buna çözüm sunacak bi arkadaşımız :( sizler için emınım çok kolaydır...

kimse yokmu yani bu konuyu çözüme göturecek :( gerçekten çok onemlı arkadaşlar

günaydınlar herkese,
sayın arkadaşlar bu konuyu burda çözume götürecek bi çok arkadaşımız var. onlardan çok rica ediyorum..
lütfen bu konuya el atın. ay başına yetiştirmem lazım :(

Geri