• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok raporu hazırlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Selam arkadaslar

ek te örnektede acıkladıgım uzere makro yazmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım.aciliyet söz konusu.şimideden emeğinize sağlık

Ekli dosyalar

Ekte Gönderdiğiniz dosyadaki bilgileri nereden alıcak ??

Daha Detaylı bir Anlatım yaparsanız sevinirim.

Sayın huseyın bey
ek te gondermış oldugum bir rapor türü yani smm diyelim.ben her rapor almama bu şekilde çıkıyor ve her rapor aldıgımda tek tek kdv lerı ayarlayıp yazı kısımlarını değiştiriyorum.dolayısıyla bu bır zaman kaybı oluyor benım ıcın.ek teki örnektekı gıbı olmasını ıstıyorum.yanı makroyu çalıştırdıgımda hem kdv yı hesaplasın hemde ısımlerı değişsin

Ekteki Gibimi yapıcak bir incelermisiniz. ekteki gibi olmuycaksa sizde olması gereken şekilde hazılayıp kdv ayarlamasını formulle yaparsanız daha iyi olucaktır.

Son düzenleme:
ewet dostum aynen buydu ıstegım.şimdi siz bu nu makro olarak yazdınız değilmi yanı ben bu raporu açıp makroyu çalıştırdıgımda sızın formulunuzmu gelecek

ewet dostum aynen buydu ıstegım.şimdi siz bu nu makro olarak yazdınız değilmi yanı ben bu raporu açıp makroyu çalıştırdıgımda sızın formulunuzmu gelecek

Yok daha macrosunu yazmadım ama biradan hazır olur. satırda 1 den fazla satır oluyormu ???

Ewet dostum yaklaşık 40000 (40 bin) tane oluyor

Ewet dostum yaklaşık 40000 (40 bin) tane oluyor

Ekte Dosyayı Gonderiyorum sağda Duran Mavi Tuşa bastığınızda işlemi yapar.

TOPLAM SATIŞ TUTARI
KALAN NET STOK TUTARI

kısımlarındaki rakamları kdv oranı kadar arttırır. bir inceleyin anladığım kadari ile yapmaya çalıştım.

Ekli dosyalar

Tmm dostum bakayım ben sana tekrardan dönerım

KARDEŞİM SADECE BİR YERDE HATA VAR KALAN NET STOK TUTARI YERİNE KALAN NET STOK MIKTARI OLACAK Dönem Sonu Stok Tutar yazan YEREDE KALAN NET STOK TUTARI YAZILIP KDV Yİ HESAPLATACAK ŞEKILDE...OLACAK.BAKARSAN SEVINIRIM

KARDEŞİM SADECE BİR YERDE HATA VAR KALAN NET STOK TUTARI YERİNE KALAN NET STOK MIKTARI OLACAK Dönem Sonu Stok Tutar yazan YEREDE KALAN NET STOK TUTARI YAZILIP KDV Yİ HESAPLATACAK ŞEKILDE...OLACAK.BAKARSAN SEVINIRIM

Anlayamadım bendeki dosyada

J1 Hücresi = Dönem İçi Çıkış Miktar Bunu -TOPLAM ALIŞ MİKTARI olarak değiştirdik.
K1 Hücresi = Dönem Sonu Stok Miktar bunu - TOPLAM SATIŞ TUTARI olarak değiştirdik. + Kdv ekledik.
L1 Hücresi = Dönem Sonu Stok Miktar Bunu - KALAN NET STOK MIKTARI olarak değiştirdik.
M1 Hücresi = Dönem Sonu Stok Tutar bunu -KALAN NET STOK TUTARI olarak değiştirdik + Kdv ekledik.

bunlardan hangisi yanlış tam çözemedim.

NOT: Sizdeki dosyada L1 hücresine NET STOK MİKTARI yazmışım onu Alt + F11 tuşlarına basarak aradaki kodlarda "NET STOK MİKTARI" yazan yazıyı "KALAN NET STOK MİKTARI" olarak değiştirmeniz yeterli olacaktır.

tamam huseyın bey cok teşekkur ederım bende bırkac düzeltmelerle olayı çözdük.çok teşekkür ederim emegınıze sağlık zahmet verdım...

satış raporu makro istegi

huseyın bey tekrardan sızı rahatsız edıyorum ama bır makro ıstegım daha var bakarsanız sevınırım.örnek excel de ne yapmak ıstedıgımı acıkladım

Ekli dosyalar

huseyın bey tekrardan sızı rahatsız edıyorum ama bır makro ıstegım daha var bakarsanız sevınırım.örnek excel de ne yapmak ıstedıgımı acıkladım

Ekteki Kodları Denermisiniz.

Kod:
Sub Deneme()

Cells.UnMerge
Columns("A:M").ColumnWidth = 17.5
Columns("J:M").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Columns("H:H").Select
Columns("F:F").Select
Columns("D:D").Select
Range("b1").Value = Range("a1").Value
Columns("A:A").Select
Range("c2").Value = "Toplam Satış Miktarı"
Range("D2").Value = "Toplam Satış Tutarı"
End Sub

Huseyın bey cok teşekkur ederım allah sızden razı olsun cok ısıme yarayacak

bir kasa hazırladım arkadaşlar aynı zamnda carilerde açtım personel kartları ,firma cari kartı v.b. Karlar benim istediğim
kasaya yazdığım seyleri aynı zamanda cariyede aktarsın bu mümkünmü şimdiden teşekkürler arkadaşlar

böyle bir kasa hazırladım arkadaşlar aynı zamnda carilerde açtım personel kartları ,firma cari kartı v.b. Karlar benim istediğim
kasaya yazdığım seyleri aynı zamanda cariyede aktarsın bu mümkünmü şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Geri