Merhaba arkadaşlar.
Kullandığım Stok takip programına bir kaç küçük ekleme yaptım, fakat karşılaştığım iki sorun için çözüm bulamadım.
Yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ederim.
1-
Aşağıdaki kodu makro kaydet yöntemi makro karşılığını (RC) alamadım. Kaydedilemiyor diye mesaj veriyor. Butür problemlerin alan tanımlaması yöntemi ile çözüldüğüne dair sitede mesajlar var ancak ben başaramadım.
RAPOR sayfasında F sütunu:
2-
Listview1'de listelenen malzemelerden her hangi birini çift tıklama ile ilgili nesnelere yüklüyorum;
-yeni kayıt ve kayıt silme işleminde: RAPOR sayfasında C sütununda listelenen malzemelere ilişkin D,E,F,G ve H sütunlarına gerekli veriler diğer sayfalardan gelmiyor.
Sorunun izahında ne anlatılmak istendiğini belki tam ifade edemedim ancak,
Form ile yeni bir kayıt veya kayıt silme işleminden sonra, yapılan işlemin sonucunu RAPOR sayfasından görmek istediğinizde hatayı sizde göreceksiniz.
Kullandığım Stok takip programına bir kaç küçük ekleme yaptım, fakat karşılaştığım iki sorun için çözüm bulamadım.
Yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ederim.
1-
Aşağıdaki kodu makro kaydet yöntemi makro karşılığını (RC) alamadım. Kaydedilemiyor diye mesaj veriyor. Butür problemlerin alan tanımlaması yöntemi ile çözüldüğüne dair sitede mesajlar var ancak ben başaramadım.
RAPOR sayfasında F sütunu:
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(Ocak!AK6:AM6+Şubat!AK6:AM6+Mart!AK6:AM6+Nisan!AK6:AM6+Mayıs!AK6:AM6+Haziran!AK6:AM6+Temmuz!AK6:AM6+Ağustos!AK6:AM6+Eylül!AK6:AM6+Ekim!AK6:AM6+Kasım!AL6:AN6+Aralık!AK6:AM6)=TOPLA.ÇARPIM(Ocak!AK6:AM6+Şubat!AK6:AM6+Mart!AK6:AM6+Nisan!AK6:AM6+Mayıs!AK6:AM6+Haziran!AK6:AM6+Temmuz!AK6:AM6+Ağustos!AK6:AM6+Eylül!AK6:AM6+Ekim!AK6:AM6+Kasım!AL6:AN6+Aralık!AK6:AM6)
2-
Listview1'de listelenen malzemelerden her hangi birini çift tıklama ile ilgili nesnelere yüklüyorum;
-yeni kayıt ve kayıt silme işleminde: RAPOR sayfasında C sütununda listelenen malzemelere ilişkin D,E,F,G ve H sütunlarına gerekli veriler diğer sayfalardan gelmiyor.
Sorunun izahında ne anlatılmak istendiğini belki tam ifade edemedim ancak,
Form ile yeni bir kayıt veya kayıt silme işleminden sonra, yapılan işlemin sonucunu RAPOR sayfasından görmek istediğinizde hatayı sizde göreceksiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: