• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok Programı Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet ÖZGÜR

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR Office 2007 Office 2010
Merhaba,

sizden bir istirhamım olacak kendim pek beceremem bu excel işlerini eğer sizi meşkul etmeyeceksem bir ricam olacak.

Bir stok programı ihtiyacı oldu sitedekiler pek uymuyor

Fis No Tarih model renk yer s m l toplam

g11 04.kas de001 black laleli 10 10 10 30

bunun stok girişi ve çıkışı ve hangi ürün, renk ve toplam ne kadar çıkış yapmış gibi bir tablo lazım.

Eger yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kolay gelsin.

merhaba ilhan bey

merhaba
eki inceler misin
ben anladığım akdarı ile yardımcı olmaya çalıştım

ilhan bey günaydın,

excel sayfasına baktım güzel olmuş, Kalan bölümünde acaba manuel mi yoksa giriş çıkışı gözetip mi kalan kısmı yapılanıyor onu anlayamadım ben, birde sizden ricam mümkünse hangi model fazla çıkış yapmış ( yani satılmış) bu eklenebilirse çok memnun olurum.

Teşekkürler

birincisi otomatik hesap yapıyor siz sadece model ve reng giriyorsunuz.
birbirlerine eşit olması gerekmekte gereksiz yere boşluk falan kullanmayın yani.

diğer sorunuzu anlayamadım.
girişten çok çıkış olursa ne olacak
ve hangi gruba göre olacak . S M L grubları mevcut

merhaba ilhan bey

merhaba
eki inceler misin
ben anladığım akdarı ile yardımcı olmaya çalıştım

ilhan bey günaydın,

excel sayfasına baktım güzel olmuş, Kalan bölümünde acaba manuel mi yoksa giriş çıkışı gözetip mi kalan kısmı yapılanıyor onu anlayamadım ben, birde sizden ricam mümkünse hangi model fazla çıkış yapmış ( yani satılmış) bu eklenebilirse çok memnun olurum.
--"Kalan kısmı rapor alanı gibi olabilir mi? giriş çıkış göz önüne alınarak kalan kısmında hangi maldan ne kadar kalmış, hangi mal çok satılmış (çıkmış), buna benzer sizinde vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin.

Teşekkürler

ilhan bey,

gereksiz satır boşluğu bırakmamaları için uyarı yaparım.
"girişten çok çıkış olursa ne olacak
ve hangi gruba göre olacak" demişsiniz anlayamadım doğrusu, demek istediğim sadece son kalan kısmında " hangi yere çok satılmış , hangi model çok yapılmış, bunuda ekleyebilirmiyiz?

sanırım bu şekilde anlaşamayacağız örnek dosya üzerinde işlem yaparak izah edermisiniz.

Merhaba

İlhan bey,

bu kadar aralıklı yazıyorum ama sitede dışarıda kalıyorum aşırı yükleme, yogunluk gibi bir hata alıyorum 2 dk bekleyip tekrar denşiyorum.

Dosya ekte ilhan bey içinde birazda veri var son sayfaya birşeyler yazdım kendimce umarım sizin istemiş olduğunuz bilgiyi verebilmişimdir.

teşekkürler

Ekli dosyalar

İlhan bey,

bu kadar aralıklı yazıyorum ama sitede dışarıda kalıyorum aşırı yükleme, yogunluk gibi bir hata alıyorum 2 dk bekleyip tekrar denşiyorum.

Dosya ekte ilhan bey içinde birazda veri var son sayfaya birşeyler yazdım kendimce umarım sizin istemiş olduğunuz bilgiyi verebilmişimdir.

teşekkürler

eki inceler misin
formüllerde genelde 1000 satır baz alınmıştır.
değiştirmek için ctrl+h yaptıktan sonra aranan değere 1000 yeni değere istediğiniz ver aralığını girin mesela 2000 ve tümünü değiştire basın.
I2'deki formül dizi formülüdür.
Dizi Formülü Formül Hücreye Girildikten Sonra Enter Tuşuna Basmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş Kombinasyonu İle Aktif Olmaktadır. Formülün Başında Ve Sonunda { } Bu İşaretler Çıkar Elle Eklediğiniz Takdirde Formül Hata Verir.

Ekli dosyalar

merhaba

eki inceler misin
değiştirmek için ctrl+h yaptıktan sonra aranan değere 1000 yeni değere istediğiniz ver aralığını girin mesela 2000 ve tümünü değiştire basın.

Gerçekten çok güzel olmuş,

Giriş çıkış işlemlerini yaptıktan sonra kalan kısmına otomatik model, renk ve bedeni ( S, M, L) ne kadar kalmışsa atabiliyormu?

Gerçekten çok güzel olmuş,

Giriş çıkış işlemlerini yaptıktan sonra kalan kısmına otomatik model, renk ve bedeni ( S, M, L) ne kadar kalmışsa atabiliyormu?

siz model ve reng'i girerseniz o otomatik tanımlar
yani kalan sayfasına bir tane model ve reng tanımlayın ( yazın )
örneğin
aaaa cccc bunlara göre giriş ve çıkış yapın.
çıkış sayfasını kontrol edin sonra.
önemli not : siz çıkış sayfasına - ( eksi ) ile veri girmeyiniz toplamları yanlış alır normal giriş yapınız.

Merhaba

eki inceler misin

Bunu biraz daha açıklayabilirmisiniz acaba BURADAKİ 1000 ÇIKILAN İŞ SAYISIMIDIR..1000 adet çıkılan en fazla satılan lişimi demek olur???

"ctrl+h yaptıktan sonra aranan değere 1000 yeni değere istediğiniz ver aralığını girin mesela 2000 ve tümünü değiştire basın.
I2'deki formül dizi formülüdür." ???

"ctrl+h yaptıktan sonra aranan değere 1000 yeni değere istediğiniz ver aralığını girin mesela 2000 ve tümünü değiştire basın.

iki ayrı yazıyı bir okuyorsunuz.
farkettiyseniz onu yukarıda bıraktım. aşağıda yeni bir yazıya başladım.
sizin verileri giriş yaptığınız giriş - çıkış sayfasında 1000 satırı geçtiğinizde formüller artık açlışmayacaktır.

I2'deki formül dizi formülüdür." ???
formül çok farklı bir işlem yaptığı için bilgi amaçlı yazdım siz başka dosyada uyarlayama çalıştığınızda çalışsın diye alıntıya dikkatli bakın formülün nasıl çalıştığını açıklamaya çalıştım orda

İhsan Bey,

Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Personel Programı Excel Yardımı

Selamün Aleykum İhsan Bey,

www.excel.web.tr 'den Personel programı ile ilgili bir Excel dosaysı buldum ekte görebilirsiniz,

Bunun üzerinde Mesai Yerine Tarih Bilgisi, Kullanıcı bilgilerini girdigimiz yedere biraz daha detay adres, Tc, Ssk, gibi bilgiler ekleyebilirmiyiz mümkünmüdür?

Kullanıcı Adı: ADMİN
Şifre: 123456

Teşekkürler / İyi Çalışmalar
Ahmet

Ekli dosyalar

Selamün Aleykum İhsan Bey,

www.excel.web.tr 'den Personel programı ile ilgili bir Excel dosaysı buldum ekte görebilirsiniz,

Bunun üzerinde Mesai Yerine Tarih Bilgisi, Kullanıcı bilgilerini girdigimiz yedere biraz daha detay adres, Tc, Ssk, gibi bilgiler ekleyebilirmiyiz mümkünmüdür?

Kullanıcı Adı: ADMİN
Şifre: 123456

Teşekkürler / İyi Çalışmalar
Ahmet

Sorunuzu lütfen ayrı bir başlık altında sorunuz sorunuzun bu konu ile alakası yok ayrıca bu konuya gelip İhsan Bey konu bu yardım eder misiniz diye link'te atmayın.

Sorunuzu lütfen ayrı bir başlık altında sorunuz sorunuzun bu konu ile alakası yok ayrıca bu konuya gelip İhsan Bey konu bu yardım eder misiniz diye link'te atmayın.

Tesekkür ederim, sanırım kullanmıyacağım bu dosyayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri