• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

stok giriş ve çıkış

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 excell 2007
Arama motoru yapacağım . Arama motoru ANASAYFADA .Arayacağımız bilgiler ise STOK sayfasında.

Arama motoruna girdiğim oem no veya parça numarasının karşılığında STOK sayfasında bulunan oem no veya parça numaralı malzemenin bütün bilgilerini ( alış fiyatı hariç ) nasıl STOK sayfasındaki sırasına göre anasayfada belirttiğim hücrelerde gösterebilirim.

Bazı parçalar 6 7 farklı marka olabiliyor bunun içinde ana sayfada gerekli sütunları alt alta sıraladım ARAMA MOTORUNA yazdığım oem no veya parça numarası eğer farklı bi kaç markaysa hepsi o sütunlara sıralanırmı.

Programda bulunan STOK GİRİŞİ-ÇIKIŞI yeni kayıt depoya giriş menüsünde parça numarası veya OEM numarası adetini yazınca STOK sayfasında o stok varsa depo mevcudunun artmasını, yeni kayıt depodan çıkış menüsününde parça no veya oem numarasını adetini girincede STOK sayfasında o kayıt varsa depo mevcudundan düşecek şekilde nasıl yapabiliriz.
birde stok adeti 1 in altına düşünce uyarı verebilirmi ? ( olmasada olabilir )
ANASAYFADAKİ aramayı oem no ve parça numarasına göre yapmak istiyorum.

Ekli dosyalar

• DEPO.xls
    DEPO.xls
    43.5 KB · Görüntüleme: 115
İstediğiniz dosyayı diğer açtığınız konuya eklemiştim. Bir de buraya ekleyeyim. Beğenmediyseniz o ayrı tabi.

Ekli dosyalar

estağfurulah abi elinize emeğinize sağlık ALLAH razı olsun sizden.
yalnız sizden ricam bana arama butonunu ve düşeyara formülünü nasıl yaptığınızı söyleyebilirmisiniz.
çünkü bu yeni yaptığım dosyanın içeriği biraz değişik.

Aramayı bu kez düşey ara ile değil makro ile yaptım. Sayfanın kod bölümünde kodlar mevcut.

sayfa 1de oem no veya parça no ile arama yaptıktan sonra hemen altına parça bilgisi listeleniyor adedi yeri oem no parça no satış gibi.bunların hepsinin olmamasını istiyorum ben sadece seçtiklerim orada listelensin istiyorum şuda varki oem nosu aynı olup farklı markalardan olan mallarda var aramayı oem no ile yaptığımda hepsinin alt alta görünmesi mümkünmü acaba

Ekli dosyalar

Geri