• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sql den netsis verisi çekemiyorum

Excel Vers. ve Dili
2007
İyi günler, veri kaynağından excele tablo atmak istiyorum. İlgili bölümden (netsis tablolarından) örneğin "cahar" tablosunu çektiğimde problemsiz bir şekilde veri akışı oluyor ancak aynı yöntemle "stokcarianaliz" tablosu çekmek istediğimde sadece satır başlıkları geliyor o kadar.
Forumu biraz araştırdım ama bu duruma uygun bir döküman bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Merhaba,

Programı satın aldığınız firmadan destek almanız daha sağlıklı sonuçlar verecektir.

çok araştırdım ama sonuç bulamamıştım ama cevabınız için teşekkürler Korhan bey, dediğiniz gibi tek çıkış noktası programı satanlardan destek almak oldu.

Muhtemelen tablo içeriği boştur. Okuma hakkı olmayan bir kullanıcı hesabı ile bağlantı kurmuş olsaydınız "permission denied" veya buna benzer bir şekilde bir hata ileti görecektiniz.

İyi günler, veri kaynağından excele tablo atmak istiyorum. İlgili bölümden (netsis tablolarından) örneğin "cahar" tablosunu çektiğimde problemsiz bir şekilde veri akışı oluyor ancak aynı yöntemle "stokcarianaliz" tablosu çekmek istediğimde sadece satır başlıkları geliyor o kadar.
Forumu biraz araştırdım ama bu duruma uygun bir döküman bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

stokcarianaliz tablo değil view dir. CAHAR ise table dir. Cahar veri barındırır. Stokcarianaliz veri barındırmaz. stokcarianalizi başka bir isimle kaydedip tekrar deneyin.

Geri