Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
spreadsheette mouse ile uzerine geldigim satir tiklamadan renklensin
spreadsheette mouse ile uzerine geldigim satir tiklamadan renklenmesinin yolu yok mu? excel bunu desteklemiyor mu? bununla ilgili site icinde cok aradim ama bulamadim. yorum yapacak arkadaslara simdiden cok tesekkurler
Levent Bey,
userform uzerinde bir spreadsheetimiz varsa, uzerine geldigimiz satirin renklenmesinin ornegini verebilir misiniz rica etsem. ben de bunu uzun zaman bunu aramis ama bulamamistim,excel ile mumkun degil diye dusunuyordum. simdi sizin mumkun oldugunu soylediginizi gorunce cok sevindim.
Levent Bey, samimi cok tesekkurler....
son 3-4 yildir bu sitede sizin gibi ustalarin sayesinde herseyi degil ama yetecek cok seyi ogrendim.
ve biliyorum ki daha excelin % 5 ini bile bilmiyorum ama onemli degil...
ne zaman takilsak, sizlerin yol gosterecegini bilmek guzel bir duygu.
sizin vesilenizle, siteyi kuranlari da, yorum ve yol gostermeleriyle destek veren tum arkadaslari da bir kez daha kutluyorum. iyi ki varsiniz!!
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.